Op zoek naar een goochelaar voor je evenement in Goes?

Op zoek naar een goochelaar voor je evenement in Goes?

Goes, het gezellige stadje op Zuid-Beveland, ademt sfeer uit met zijn monumentenpanden en gezellige markt met het mooie stadhuis. Ik kom altijd graag naar deze sfeervolle stad om bruiloften, of om evenementen nog een extra “magical touch” te geven. Samen met jou, pas ik mijn programma aan aan jouw evenement. Als goochelaar in Goes ben ik flexibel inzetbaar, of het nu in een gezellig cafeetje op de markt, in een restaurant aan de haven, of voor een groot bedrijfsevenement in de Zeelandhallen is.

Ik heb repertoire voor zowel kleine, als grote feesten en evenementen

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Tafelgoochelaar

Een tafelgoochelaar werkt goed om iedereen individueel of in kleine groepjes wat trucs te laten zien. Omdat ik hierbij rondloop over het feest, zijn er geen eisen aan de grootte van de locatie of voorzieningen. Ik doe dit vaak in restaurants en feestzalen.

Zo kan ik jou en jouw gasten vermaken met verrassende trucs terwijl jullie lekker genieten van het diner, of van de muziek op het feest. Ik speel als goochelaar in Goes in op het feest, met humor en snelle trucs, zodat iedereen met een glimlach en verbazing op het gezicht kan genieten.

Ik loop rond en schuif even aan bij de verschillende tafels, zodat iedereen de trucs van dichtbij kan beleven. Met humor speel ik in op gesprekken, of verwerk thema's en anekdotes die je van tevoren aan kunt geven.

Zijn er wat jonge gasten bij op het feest? Dan doe ik natuurlijk ook voor hun een paar speciale trucs.

Een tafelgoochelaar werkt natuurlijk goed als sfeermaker bij een huwelijks- of personeelsfeest, maar denk ook eens aan een tafelgoochelaar bij het jubileum van je sportclub, of bij een ouderencentrum. Het geeft een onbeschrijfelijk genoegen, om mensen aan het lachen te maken en te verbazen.

Humor en magie verbinden jong en oud!

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Bedrijfsevenementen en beurzen

De Zeelandhallen zijn natuurlijk een prima locatie in Goes voor je bedrijfsevenementen, maar heb je ook al eens aan de toegevoegde waarde van een goochelaar in de beursstand gedacht?

Ik kan met goocheltrucs de focus leggen op jouw bedrijf en producten. Zo trek ik de mensen naar je stand met wat speciale trucs die op jouw producten zijn aangepast en die bij grote drukte zorgen dat mensen geen probleem hebben met het wachten.

Potentiële nieuwe klanten zijn zo langer bereid te wachten bij jouw stand, in plaats van door te lopen naar de concurrent.

Zoek je juist iemand die aan het begin van een evenement de sfeer erin brengt? Ook daar voel ik me als een vis in het water bij thuis.

Ik treed regelmatig op als Energizer, maar ook grootse magische onthullingen op een groot podium zitten in mijn mogelijkheden.

Wil je op een spectaculaire manier een nieuw product of een nieuw logo onder de aandacht brengen?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. Op mijn site vind je bijvoorbeeld ook informatie over mijn vuurwerkbord voor grootste onthullingen, maar ik heb nog diverse andere trucs voor dit doel.

Ik kan me goed aanpassen aan de wensen van je bedrijf, zodat het precies de juiste boodschap uitdraagt. Met een goochelaar voor je bedrijfspresentatie, weet je zeker dat je de aandacht lang vasthoudt en dat de mensen je bedrijf onthouden.

         

Maatwerk

Als goochelaar in Goes weet ik hoe belangrijk het is dat je geen standaard programma voorgeschoteld krijgt. Of het nu voor een huwelijksfeest, een personeelsfeest, of voor een bedrijfspresentatie is, ik pas mijn programma aan aan jouw wensen.

Ik geef als goochelaar in Goes ook workshops, dit is bijvoorbeeld goed toepasbaar als teambuilding activiteit, maar ook om dit gezellig samen met je vrienden te doen gewoon zomaar, of voor een vrijgezellenfeest, is dit natuurlijk erg leuk.

Met humor leer ik alle gasten een aantal trucs, die jullie daarna zelf uit kunnen proberen. Na de workshop krijgt iedereen een goodiebag mee, zodat jullie ook de thuisblijvers kunnen verbazen met de nieuw geleerde goocheltrucs.

Wil je een combinatie maken van kijken en zelf wat leren? Ook dat kan natuurlijk ingepast worden!

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Ben je enthousiast geworden en wil je dat ik ook als goochelaar naar Goes kom, om jouw evenement of feest een extra magische dimensie te geven? Neem dan contact op met mij voor de mogelijkheden!

Graag tot ziens in Goes
Reactie plaatsen