Goochelaar Vlissingen

Goochelaar Vlissingen

Vlissingen met de boulevard en het mooie strand met uitzicht over de Westerschelde, is natuurlijk een prachtig decor voor evenementen. Maar ben je op zoek naar echt iets speciaals voor je evenement aan de Zeeuwse kust? Denk dan eens aan een goochelact! Graag kom ik als goochelaar naar Vlissingen voor je evenement. Ik werk graag in deze fraaie kuststad met zijn maritieme verleden en kan samen met je bedrijf een programma opzetten dat precies de boodschap uitdraagt waar jij naar op zoek bent, of je product in de spotlight zet. Denk ook eens aan het groots onthullen van je bedrijfslogo of nieuwste product met een goochel act. Gegarandeerd dat je je bedrijf hiermee in de spotlight zet! Ik heb de mogelijkheden om dit letterlijk vurig te onthullen met een vuurwerkbord. Dit zal de tongen zeker losmaken en je op een positieve manier onderscheiden van concurrenten. Naast het vuurwerkbord zijn er nog verschillende manieren om een onthulling te doen. In overleg vinden we precies die stijl, die bij jouw bedrijf past.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Voeg een beetje magie toe aan de beurs

Het is meestal lastig om jezelf te onderscheiden tussen alle andere bedrijven op een beurs en je wilt juist dat mensen jouw stand bezoeken om jouw nieuwste product onder de aandacht te brengen.

Kies voor een verrassende aanpak met een goochelaar op de beurs. Met trucs die ik kan aanpassen op jouw producten of bedrijf, zorg ik dat je de aandacht vasthoudt van de bezoekers.

Je laat zien dat je bedrijf inventief en creatief is, door voor een beurs te kiezen voor zo een originele klantentrekker. En je zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de nuchtere Zeeuwen!

Ook werkt het goed om te zorgen, dat bij grote drukte, mensen niet doorlopen naar de volgende stand, maar blijven wachten als ze vermaakt worden met magische trucs tijdens het wachten. Ik weet zeker dat je klanten jouw bedrijf zullen onthouden.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Magische teambuilding

Zoek je een ander soort teambuilding dan de standaard sportclinics, of alleen uiteten gaan met je team aan de boulevard? Laat mij als goochelaar in Vlissingen komen, om je teambuilding echt bijzonder te maken.

Het is een sport voor de collega's om te proberen te zien, wat ik nu eigenlijk doe en zorgt voor een hoop hilariteit.

Bruiloft aan zee

Wil je een strandbruiloft in Vlissingen, maar zoek je nog iets echt bijzonders als entertainment? Denk dan eens aan een goochelaar voor je bruiloft. Nadat jullie en je gasten lekker zijn uitgewaaid op het strand, vang ik jullie binnen op in één van de mooie trouwlocaties, om in de sfeer te komen voor het feest.Ik kom als goochelaar graag in Vlissingen en heb een uitgebreid repertoire van goocheltrucs. Ik kan als tafelgoochelaar tussen de gangen van je diner door, bij jou en je gasten aan tafel aanschuiven en ze verbazen met snelle trucs, of als losstaande act optreden. Bespreek je wensen en ik maak een programma op maat. Wil je graag dat ik wat anekdotes verwerk over jullie kennismaking, of trucs rond dingen of thema’s die voor jullie belangrijk zijn? Maatwerk is altijd mogelijk, zodat je echt een unieke goochel act krijgt. Als je wat jonge gasten op je bruiloft hebt, kan ik daar natuurlijk ook rekening mee houden, door een paar kleine acts voor kinderen in te passen in het repertoire.

Vrijgezellenfeest

Gaan jullie juist een vrijgezellenfeest organiseren? Ook dat vind ik heel tof om te doen! Ik kom als goochelaar naar Vlissingen en kan met een flinke dosis humor het aanstaande bruidje of bruidegom zich laten verbazen en jullie natuurlijk ook! Of wil je liever samen wat doen? Een workshops goochelen is heel geschikt voor een vrijgezellenfeest. Ik leer jullie wat kneepjes van het vak, zodat jullie daarna kunnen proberen elkaar te verbazen. Gegarandeerd dat je hier komische situaties mee krijgt en dus ideaal voor een ontspannen en vrolijk vrijgezellenfeest. Het is een unieke beleving om samen te doen en iedereen krijgt na afloop van mij een goodybag met goochelspullen mee, zodat je later ook het thuisfront kunt verbazen met je pas geleerde kunsten.

         

 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Dus wil je wat magie aan je feest of evenement toevoegen in het Zeeuwse land? Ik kom graag als goochelaar naar Vlissingen en zorg dat jullie een onvergetelijke ervaring rijker worden!

Graag tot ziens in Vlissingen
Reactie plaatsen