Goochelaar Delft

Goochelaar Delft

Als goochelaar in Delft treed ik veelvuldig op voor volwassenen. Natuurlijk zijn kinderen ook van harte welkom. Goochelen is mijn lust en mijn leven en doorat ik graag mensen blij maakt en wil zien lachen is goochelen daar het perfect medicijn voor. Doordat ik streef naar A-kwaliteit entertainment onderscheidt ik me van de rest door het publiek op de eerste plaats te zetten in mijn show. Ik ben immers niet tevreden als mijn publiek dat ook niet is.

Magie en goochelen is voor mij meer dan een baan het is mijn leven. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Doordat ik mezelf altijd weer te motiveren om beter te worden zijn mijn show nooit eentonig of saai. Ik werk hard om een goed resultaat te krijgen en dat zie ik gelukkig altijd terug als ik de blik op het gezicht ziet van mensen in het publiek.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Groot of klein, het aantal mensen in het publiek maakt voor mij niet uit. Ik voel me prettig bij een groot publiek en zorg voor veel interactie door goochelend langs en door iedereen heen te lopen. Vaak willen mensen liever in een kleiner gezelschap mijn magische kunsten bestuderen voor een betere interactie. Dit is ook goed mogelijk dankzij mijn ervaring als tafel goochelaar. Hierdoor is het voor mij erg leuk om te zien hoe mensen reageren van dichtbij op mijn goocheltrucs. Het is vaak onbegrijpelijk voor de mensen dat ze van zo dichtbij nog niet kunnen bevatten hoe die truc nou in elkaar zat.

Doordat ik over de jaren heen dat ik in dit vak zit aardig wat mensenkennis heb opgedaan weet ik hoe ik zelfs de grootste sceptici kan doen verbazen. Dit is voor mij ook telkens weer een verdienste wanneer dit lukt, want hierdoor weet ik dat ik mijn werk goed doet wat ook weer veel motivatie geeft om mijn werk als goochelaar voort te zetten.

Een leuke afwisseling van een goochelshow als toeschouwer bijwonen is er zelf één worden voor een dag. Dit kan dankzij mijn workshops waar ik je een beetje laat proeven van het leven van een goochelaar als mijzelf. Om te beginnen krijgt elke deelnemer een leuke goodybag en is er een hoofdprijs te winnen van maar liefst €100,-. Tijdens deze workshop worden je diverse goocheltrucs toegelicht zodat je kan zien hoe het precies te werk gaat om zijn truc succesvol uit te voeren. Dit succesvol uitvoeren vaan een goocheltruc mag je dan ook zelf uiteindelijk doen aan het einde van de dag voor elkaar. Een leuke extra is om eventueel voor deze workshop eerst een korte show te laten opvoeren. Hierdoor wordt iedereen alvast opgewarmd voor de gezellige workshop en zo zal de stemming ook gelijk optimaal zijn.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Als goochelaar in Delft en omstreken ben je verzeker van toepentertainment in de stad van het Delftse Blauw en stad van adel. Ben je verder ook werkzaam in de regio, dan kan ik als ervaren logo onthuller ook je nieuwe logo of naam van je bedrijf op spectaculaire wijzen onthullen. Deze vorm van onthulling is aan het groeien in ons land om zo voor een meer bijzondere wijze reclame te maken voor een bedrijf. Ditzelfde geldt voor een product op bv. een beurs of evenement waar ik ook voor in te huren ben. Als goochelaar in Delft en omstreken ben ik daarom beschikbaar voor diverse activiteiten om door middel van goochelen en magie voor vermaak te zorgen.

De stad Delft is vanwege zijn geschiedenis en gezelligheid een populaire stad onder toeristen van zowel uit het binnenland als het buitenland. Het is daarom ook mogelijk om voor de buitenlandse toeristen die voor een paar dagen deze stad bezoeken een goochelshow te organiseren. Dit kan makkelijk geregeld worden als een reisorganisatie hier interesse in heeft, voor meer informatie kan je me altijd bellen en mailen voor een offerte of meer informatie. Natuurlijk spreekt iedereen wel de taal van magie, maar vanwege mijn beheersing van de Engelse taal hoeven Engelssprekende reizigers zich geen zorgen te maken dat ze mijn show niet kunnen volgend. De glitter en glamour zullen op iedereen van toepassing zijn en doordat we elkaar gewoon kunnen verstaan wordt iedereen evenveel bij de show betrokken.

         

Wacht daarom niet langer indien je een goochelaar in Delft of omstreken zoekt en huur mij, Alex Buijk in. Als topentertainer die al meer als 10 jaar werkzaam is in het vak met meer dan 120 optredens per jaar ben ik de ideale persoon om een lach op je gezicht te toveren.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Delft
Reactie plaatsen