Goochelaar Gouda, Goochelen in de stad van kaas

Goochelaar Gouda, Goochelen in de stad van kaas

Gouda staat bekend om zijn kaas, daarom ook wel de kaasstad van Nederland genoemd. Als het aan mij, Alex Buijk topentertainer en illusionist ligt binnenkort ook de meest magische stad van ons land. Als goochelaar in Gouda zorg ik voor wijde vorm aan entertainment voor de inwoners en bezoekers van deze gezellige stad.

Gouda is een drukbezochte stad en heeft veel nationaliteiten, deze mensen wil ik graag laten zien hoe wij in Nederland plezier maken tijdens een feestje. Daardoor ben ik ook in te huren voor de lokale wijkcentrums. Wijkcentrum zijn in veel steden een verzamelplaats van alle soorten mensen, zo ontstaat er een harmonie onder de inwoners. Doordat wijkcentrums vaak leuke evenementen en feesten organiseren, stel ik mijzelf graag hiervoor beschikbaar. Goochelen is een leuke vorm van vermaak die verbroederd en het trekt natuurlijk veel mensen vanuit de regio. Ik kan zowel een show opvoeren als een workshop leiden. Het leuke aan de workshop is dat je hier ook leert hoe een goocheltruc in elkaar zit en je mag deze ook opvoeren aan het einde van de workshop onder elkaar. De winner hiervan krijgt zelfs een prijs, namelijk 100 euro. Natuurlijk gaat de rest niet weg met lege handen en krijgt iedereen een goodybag mee met leuke spulletjes. Kies je er liever voor om het publiek lekker te laten kijken en genieten terwijl ik een show voor verbazing neerzet? Dat kan ik goed begrijpen en dat vind ik ook het leukste om te doen, goochelen zit immers in mijn hart en nieren. Voor meer info over deze activiteiten verwijs ik je door naar mijn website https://bougemagic.nl of geef mij even een belletje!

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Als goochelaar in Gouda onderscheid ik mijzelf door ook Engelse show op te voeren. Voor buitenlandse bezoekers is dit een perfect oplossing als ze een avondje of middag vermaak zoeken. Nu kan het voorkomen dat je vrienden of familie heb die buiten onze grenzen wonen en een bezoek brengen aan een feest die jij georganiseerd. Ditzelfde geldt voor bedrijven die buitenlandse zakenpartners hebben uitgenodigd voor een bedrijfsuitje. Dit is allemaal geen probleem voor mij aangezien ik mijn show perfect in het Engels kan neerzetten en ook hierbij het hele publiek erbij kan betrekken. Interactie is namelijk erg belangrijk voor mij, want zo krijg iedereen wat meer van het magie van goochelen wat zorgt voor positieve reacties. Ik doe dit werk namelijk niet alleen omdat ik het zelf leuk vind, maar ook omdat ik het leuk vind om andere een gezellige tijd te geven.

Indien ouders even een dagje of middagje voor zichzelf willen hebben in de vakanties, dan ben ik ook in te huren voor animatieprogramma's. Zo kunnen ouders genieten van een dagje winkelen of een bezoek aan de spa terwijl ik het jonge grut vermaakt. Doordat mijn specialisatie bij volwassen ligt, neemt niet weg dat ik voor elke magie liefhebber van elke leeftijd een bijzondere show kan opvoeren.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Bang dat als dadelijk de feestdagen er weer aankomen je verplicht weer een saai avondje bij familie moet zitten? Dan is een goochelaar in Gouda zoals ik de oplossing. Doordat ik ook rond de feestdagen in te huren ben zoals bv. met kerstavond bezorg ik je een kerstdiner die je niet snel zal vergeten. Die standaard etentjes zijn immers na een paar jaar ook telkens hetzelfde. Wil je iets nieuws proberen wacht dan niet te lang en geef mij een belletje. Heb je specifieke wensen dan kunnen we dat zeker bespreken om dit toe te passen in de show, ik vind het namelijk belangrijk dat het perfect verloopt zoals jij wilt.

         

Ben je nog niet overtuigd om mij als vervanger te nemen voor dat muziek bandje of uitgebreide buffet? Neem dan even een kijkje op mijn website en bekijk de vele positieve recensies eens en niet te vergeten die leuke filmpjes over mijn werk. Doordat ik voor gemeentes en bedrijven regelmatig ingehuurd wordt geef ik een signaal af van professionaliteit. Bedrijven als ABN Amro, een van de grootste banken van Nederland hebben ook met veel vreugde gebruik gemaakt van mijn diensten als goochelaar. Doordat ik beschikbaar ben voor de meest uiteenlopende feesten als goochelaar in Gouda en omstreken ben ik erg ervaren in het vermaken van mensen. Een knorrige oom of tante aanwezig in de zaal? Zelfs daar kan ik een lach of minstens een verbaasde blik op het gezicht van toveren. Verbazing is immers een vaak geziende uitdrukking als ik voor je neus een tafel laat zweven of je horloge laat verdwijnen. Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Gouda
Reactie plaatsen