Goochelaar Hardinxveld-Giessendam

Aan de Merwede ligt het mooie Hardinxveld-Giessendam. Hier weten ze wel hoe ze een feestje moeten vieren. Is het al weer een tijdje geleden dat jij een feestje gegeven hebt? Dan wordt het tijd dat je weer iets gaat organiseren. Er is altijd wel een reden te bedenken, toch? Het is altijd leuk om een gezellige avond of middag door te brengen met vrienden en familie, daar is iedereen wel voor in! Als je jouw feestje extra speciaal wilt maken, kan je wellicht een goochelaar inhuren die een spetterende goochelshow komt verzorgen. Ik ben zo'n

Voor wie treed ik op?

Ik treed eigenlijk voor iedereen op. Het maakt niets uit of je een particuliere of zakelijke klant bent en ook de leeftijd van de gasten maakt niets uit. Ik heb shows die geschikt zijn voor elke leeftijd. Daarnaast pas ik mijn shows altijd af op het feest en de gasten, dus mijn shows passen altijd. Je kunt mij niet alleen als goochelaar inhuren, maar ook als spreker of energizer en ik in te huren. Het komt regelmatig voor dat bedrijven dit doen. Dus zowel als goochelaar, als energizer en als spreker ben ik zeer ervaren en weet ik wat er van mij verwacht wordt. Ik voel me in elke rol erg goed. Dus dat gaat helemaal goed komen!

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Hoe bepaal ik de inhoud van mijn show?

Mijn shows stem ik volledig af op het publiek. Ik vind het belangrijk dat alle gasten kunnen genieten van mijn show. Dus vooraf zal ik met jou een aantal zaken bespreken, zodat ik goed weet wat voor soort feest het is en wat voor gasten er worden verwacht. Daarna kan ik een show samenstellen die past bij jouw feest en jouw gasten. Ik zorg er dus zeker voor dat het een geslaagde show wordt!

Wat is mijn werkplek tijdens de show?

Tijdens de show kan je mij terugvinden op het podium en in de zaal tussen de gasten. Voor sommige trucs is het handiger als ik deze vanaf het podium laat zien. Het is handiger, omdat de benodigdheden groot en zwaar kunnen zijn. Deze staan klaar op het podium, vandaar dat ik deze trucs dan dus daar moet laten zien. Voor de andere trucs hoef ik niet op het podium te staan. Deze kan ik ook heel goed uitvoeren terwijl ik tussen de gasten doorloop. De gasten waarderen dit en vinden het ook echt erg leuk als ik de trucs samen met hen doe.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Hoe werken mijn trucs?

Veel mensen zijn nieuwsgierig naar mijn trucs. Ze willen graag weten hoe mijn trucs werken. Als zij trucs van zeer dichtbij kunnen bekijken, hopen de gasten uiteraard dat zij iets kunnen zien. Op deze manier hopen zij te ontdekken hoe mijn trucs werken. Wellicht dat zij deze trucs dan later zelf ook kunnen showen aan iemand. Maar uiteraard zorg ik er voor dat dit niet lukt. Goochelshows zijn iets magisch en het is belangrijk dat de werking van de trucs geheim blijven, want dan blijft de magie behouden. Omdat de gasten dus tijdens mijn show niets kunnen zien en ontdekken, zie ik het vaak gebeuren dat gasten met elkaar gaan praten over mijn show. Ze bespreken de trucs met elkaar. Iedereen heeft zijn of haar eigen ideeën over de trucs. Vaak zijn dit de meest uiteenlopende, creatieve ideeën. Het is erg leuk om deze creatieve gedachtengangen te horen.

 

         

De dag van de show

Op de dag van jouw feest en mijn show vind ik het erg belangrijk dat ik mezelf goed kan voorbereiden. Uiteraard heb ik de meeste voorbereiding al geruime tijd voor de dag van het feest gedaan. Maar op de dag van het feest moeten nog wat laatste dingen voorbereid worden. Deze voorbereiding bestaat uit verschillende punten. Zo vind ik het belangrijk dat ik de zaal en het podium even kan bekijken voordat mijn show begint. Ik vind het niet leuk als de gasten mij al zien voordat mijn show begint, daarom zorg ik dat ik eerder op de locatie van het feest aanwezig ben dan de gasten. Op deze manier heb ik ruim de tijd om de locatie te bekijken. De verdere voorbereiding doe ik achter de schermen. Daarna wacht ik tot het moment van mijn show is aangebroken. Als dit magische moment is aangebroken, klinkt er magische muziek en hierdoor zijn gelijk alle ogen op het podium gericht. Vanaf dit moment zal ik al jouw gasten meenemen met mijn magische trucs.

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Hardinxveld-Giessendam
Reactie plaatsen