Goochelaar Rijswijk

Goochelaar Rijswijk

Als goochelaar in Rijswijk zorg ik, Alex Buijk voor de nodige top entertainment in de regio. Lachen, gieren en brullen zou je niet snel verwachten bij goochelen, maar ik maak goochelen magische en leuk tegelijkertijd. Goochelen hoeft natuurlijk niet strak verlopen, een beetje leven in de brouwerij is nodig om het publieke een mooie en leuke dag te bezorgen.

Grote bedrijven zoals de grote Nederlandse bank, ABN Amro hebben gebruikt gemaakt van mijn services als goochelaar om op te treden tijdens een bedrijfsuitje of diner. Ik ben beschikbaar voor diverse activiteiten, denk hierbij aan bruiloften, jubileums, reünies, familiefeesten, beurzen en teambuilding dagen.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Oud of jong, Nederlandssprekend of niet, overal in Nederland kan ik dit soort publiek vermaken tijdens mijn show. Ik beheers de Engelse taal goed om mijn show ook voor buitenlandse gasten op te voeren. Dit kan gebeuren bij bv. Internationale zakenmensen bij ene bedrijf of familie die over de grens langskomt, maar ook bij toeristen die met een reisorganisatie een middag of avond vermaken zoeken bij een verblijf in ons land.

Ons land trekt veel toeristen aangezien wij als land veel te bieden hebben. Steden als Amsterdam en Rotterdam zijn erg in trek. Dit geld ook voor steden zoals Delft waar Rijswijk aan grenst hierdoor zullen veel toeristen er ook voor kiezen om Rijswijk k te bezoeken of in een hotel te verblijven. Daar kom ik goed bij van pas indien er een vrije middag beschikbaar is voor een leuke goochelshow om de middag of avond een magische tintje te geven. Dit kan met het hotel of accommodaties en reisleiding besproken worden. Voor meer informatie hierover verwijs ik je door naar mijn contact gegevens op mijn website.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Heb je nog een aantal producten of een logo van je nieuwe bedrijf te promoten? Dan zal je niet snel aan een goochelaar denken, maar ik kan echter het veerschil maken als het gaat om promotie en je product zal hierdoor sneller over de toonbank vliegen. Een simpele stand kan namelijk niet snel het verschil maken op een beurs of evenement. Er zijn hedendaags zoveel soorten beurzen, denk hierbij aan vakantie, auto en huishoudbeurzen en dan kan ik nog wel even doorgaan. Hoe leuk zou het niet zijn als er tijdens dit soort beurzen een goochelaar bij je stand staat en zijn trucs opvoert. Het zal als een magneet werken op het aanwezige publiek wat er weer voor zorgt dat je product meer aandacht krijgt. Ook bij een nieuw bedrijf of iets anders waar je wilt dat er iets op spectaculaire wijze wordt onthuld ben ik je man.

Doordat ik veelvuldig door o.a. gemeentes en bedrijven wordt gevraagd om iets te onthullen om magische wijze ben ik er ondertussen gespecialiseerd in geworden. Met vuurwerk en snel ontbrandbaar papier wat voldoet aan de veiligheidsregels wordt het letterlijk een spetterende onthulling wat je personeel en uitgenodigd publiek zeker zal verrassen. Je onderscheiden hoort er immer bij tegenwoordig. Al die standaard promotie middelen hebben hun beste tijd wel gehad, denk daarom bij je volgende promotie aan mij als goochelaar in Rijswijk.

         

Voor een feest zoals een bruiloft of jubileum is ook vaak de keuze gevallen voor een muziekbandje wat op de achtergrond voor wat muziek zorgt. Maar wat is nou leuke als je gasten vermaakt worden met wat magie. Een goochelaar op een bruiloft of jubileum is aan een opmars bezig en in als goochelaar in Rijswijk wil dat graag voor je opvoeren. Een goede interactie met het publiek is voor mij belangrijk omdat je gasten zich dan optimaal vermaakt voelen. Een paar kaar trucjes en een tafel laten zweven komt allemaal aan bod, net als de bekende verdwijntrucjes.

Voor scholen biedt ik ook een magische arrangement in de vorm van een show in de kantine of op het schoolplein bij lekker weer op de zomervakantie in te luiden en de laatstejaars een mooi afscheid te geven. Er is de mogelijkheid om met een pistool te schieten en er zal veel soorten trucjes worden opgevoerd door mijzelf. Liever een workshop houden voor een bepaalde klas dat kan ook. Deze goochelworkshop kan ingeleid worden met een show van mijzelf waar ik vervolgens de leerlingen op uniek wijze laat kennis maken met goochelen. Er is een prijs te winnen en er zijn goodybags voor iedereen. Tot slot kunnen ze na de workshop zelf voor elkaar een geleerde goocheltruc van de dag opvoeren.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Veel meer informatie sta ik je graag te woord, je kan mij contacteren via de contact gegevens op mijn website https://bougemagic.nl, voor een goochelaar in Rijswijk.

Graag tot ziens in Rijswijk
Reactie plaatsen