Goochelaar Rotterdam, Goochelen in de havenstad

Goochelaar Rotterdam, Goochelen in de havenstad

Goochelaar Rotterdam aan het zoeken? Als ervaringsrijke goochelaar in Rotterdam weet ik iedere gelegenheid, groot en klein, van een hoge dosis magie en entertainment te voorzien. Dus of je nu een complete goochelshow in Ahoy verzorgd wilt hebben of een magische sfeer aan je verjaardagsfeestje wilt toevoegen: met mij als magisch entertainer ben je van succes verzekerd. Ik kan hierbij bogen op talloze tevreden opdrachtgevers. Vooral mijn flexibiliteit en ‘magie op maat’ worden door velen bijzonder gewaardeerd. Klanttevredenheid staat bij mij dan ook hoog in het vaandel. Rotterdam is de havenstad van Nederland en is tevens een van de grootste steden. Door de grote hoeveelheid mensen en nationaliteiten is een goochelaar in Rotterdam niet altijd even makkelijk te vinden. Bij deze bied ik mijzelf aan als goochelaar en topentertainer op jouw feest.

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben eigenaar van https://bougemagic.nl. Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en treed meer dan 120 keer per jaar op. Doordat mijn agenda wekelijks rijkelijk gevuld is met afspraken om mijn goochelkunsten te laten zien is mij het geluk gegevens dat ik nationaal enorm bekend bent geworden met mijn optredens. Goochelaar zijn is mijn leven en dat laat ik ook zeker merken op het podium tijdens jouw feest.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

Magie in Europa’s Nummer 1 Havenstad

Rotterdam staat onder meer bekend als Europa’s grootste haven- en industriecomplex. Dit betekent dat hier veel bedrijven en andere instellingen gevestigd zijn. Daardoor heb ik in de loop der jaren als goochelaar in Rotterdam veel ervaring op mogen doen en shows mogen verzorgen. Ook wanneer je als bedrijf internationale gasten hebt, kun je ze uitstekend op een goochelshow trakteren. De taal van magie is immers universeel en wordt wereldwijd begrepen. Ik help je graag een wervelende show neer te zetten waar ook je buitenlandse gasten nog lang over napraten.

Mijn veelvuldige shows bieden diverse goocheltrucs zoals kaart- en verdwijntrucjes. Ook een leuk gokspelletje is mogelijk bij het raden waar het bankbiljet is. Zo hoef je tijdens een bezoek aan mijn show niet per se naar de casino te gaan! Het is ook mogelijk om een optreden van mij te combineren met een workshop. Tijdens een workshop die dan eventueel na een goochelshow wordt gehouden is een leuke manier om van dichtbij te zien hoe goochelen werkt. Zo leer je zelf een goocheltruc voor te bereiden die je op het eind zelf presenteert. Die winnaar hiervan kan een leuk bedrag van 100 euro winnen. Verder krijgt iedereen ook een magische goodybag met zich mee. Een ideale daginvulling tijdens een feest of event voor jong en oud.

Heb je misschien een moeder is jarig is, of een zoon of dochter die afgestuurd is? Overweeg dan eens een goochel voor je feest. Door te kiezen voor iets anders dan anders zet je de trend voor toekomst in je familie en vriendenkring. Zowel voor jong en oud ben ik een ultiem vermaak in de vorm van magie. Tevens ben ik beschikbaar voor kinderen in de zomervakantie tijdens een animatieprogramma. Dit geldt ook voor buitenlandse toeristen die met een reisorganisatie Nederland bezoeken.

De leukste goochelaar op jouw event.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

Van bruiloften tot verjaardagsfeesten

Ook voor goochelacts tijdens bruiloften en verjaardagsfeesten in ‘Roffa’ ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. Tijdens ons kennismakingsgesprek luister ik aandachtig naar je wensen en het eventuele thema dat ik tijdens mijn optreden terug moet laten komen. Uiteraard wordt het geheel voorzien van hoogstaande goochelkunsten. Zo ben je met mij als goochelaar in Rotterdam verzekerd van een bijzonder hoogtepunt tijdens een memorabele gelegenheid of gebeurtenis.

Nu is de taal van magie voor iedereen te begrijpen, of je nu uit Frankrijk, Amerika, Rusland of China komt. Maar indien nodig verzorg ik mijn show ook in het Engels. Ik ben een graag geziende entertainer op feesten en evenementen waardoor ik het levende bewijs ben dat goochelen het live muziekbandje aan het overnemen is.

Ben je op zoek naar een andere vorm van entertainment om het weekend in te luiden in je horecabedrijf? Dan biedt ik, een goochelaar in Rotterdam en omstreken daar een leuke uitkomst in. Ik kan namelijk goed de vrijdag of zaterdagavond inluiden door middel van een paar leuke en vooral magische spelletjes met kaarten en bankbiljetten. De barkrukken zweven door de bar heen waardoor verbazing in het midden staat en magie centraal staat in de vooravond.

        

Magie aan tafel in Rotterdam

Voor een goochelaar in Rotterdam is de diversiteit aan repertoiremogelijkheden gigantisch. Wat bijvoorbeeld te denken van een tafelgoochelaar die je gasten tijdens een dinergelegenheid van de ene verbazing in de andere laten vallen? Ook hierin ben ik je graag van dienst. Doordat ik professioneel goochelaar ben met veel ervaring weet ik precies welke goochelacts geschikt zijn voor deze momenten.

Liever wat anders tijdens de zondagsbrunch, dat kan natuurlijk ook. Als je met je familie lekker rustig wil brunchen op zondagochtend of middag kan ik een magische tintje aan de brunch geven. Goochelen hoef niet hectische en druk te zijn. Het werkt namelijk vooral ontspannen, iets wat belangrijk is tijdens een brunch.

Indien je als leerling van het VMBO, Havo, VWO of zelfs van het MBO en HBO een leuk feest gaat organiseren dan kan je naast een hapje en drankje met wat goede muziek ook gebruik van een extra vorm van entertainment. Entertainment in de vorm van een goochelaar in Rotterdam zoals mijzelf. Ik kan hierdoor een aantal geweldige trucs tonen en de leerlingen optimaal kennis laten maken met de wereld van magie. Scholen kunnen natuurlijk ook gebruik maken van mijn werkzaamheden, het is immers een leuke afwisseling van die dj die jaarlijks een plaatje komt draaien.

Of het nou is om de zomervakantie in te luiden of juist het nieuwe schooljaar in te luiden, voor al die speciale moment is een goochelaar passend in het totale plaatje. Zelf om het einde van een blok na de toetsweek is een ideaal moment om even je gedachte om 0 te zetten en dat kan goed met een hapje en een drankje terwijl je een goochelshow van een goochelaar in Rotterdam aanschouwt.

Bespreek het dus snel je docenten, vrienden, familie of collega's en neem contact met mij op als je verzekerd wilt zijn van een spetterende show vol topentertainment. Als goochelaar in Rotterdam wil ik mijzelf onderscheiden door telkens een uitstekende performance neer te zetten. Twijfel dus niet als je vragen hebt of info wilt over de tarieven en geef me een belletje!

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Meer weten over magische entertainment?

Wanneer je graag meer informatie wilt over deze goochelaar in Rotterdam, verzoek ik je geheel vrijblijvend contact met me op te nemen. Wanneer je me graag wilt inhuren, neem ik eerst de tijd voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we hierin je wensen, je budget en hoe deze te combineren tot een onvergetelijk optreden. Speciale wensen of meer info over Alex’s shows? Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex BuijkGraag tot ziens in Rotterdam
Reactie plaatsen