Goochelaar Schiedam, Schiedammers zijn gek op goochelen

Goochelaar Schiedam, Schiedammers zijn gek op goochelen

Schiedam is een voorstad van de havenstad van Rotterdam. Hierdoor is er een ruime diversiteit aan mensen in deze randstad. Vanwege mijn jarenlange ervaring in het vak heb ik een goede mensenkennis weten op te bouwen om dit zo toe te kunnen passen in mijn shows. Zo is het mogelijk om mij in te huren voor Engelse show voor bijvoorbeeld toeristen die in Schiedam, Rotterdam of in de regio zijn tijdens een reis door Nederland.

Doordat ik mij gespecialiseerd heb op een volwassen publiek ben ik ook zeker geschikt voor een jong publiek. Echter is het ook mogelijk om mij bv. in te huren voor een spetterende optreden in een bejaardentehuis of verzorgingstehuis. Ouderen waarderen het oude vak van goochelaar heel erg. Aangezien die vaak voorkwamen in verhalen en sprookjes van vroeger en iedereen van de oudere generatie ook wel eens het circus heeft bezocht waar ook de nodige goocheltrucjes werden opgevoerd.

Als goochelaar in Schiedam ben ik tevens in te huren voor beurzen/evenementen, bruiloften, jubileums, bedrijfsuitjes, teambuilding dagen en voor logo onthullingen. Als goochelaar in Schiedam ben ik, Alex Buijk dus beschikbaar voor een wijd scala aan activiteiten om jou en je gasten een onvergetelijke dag te zorgen waar nog lang over na gepraat mag worden.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Ik ben een top specialist als goochelaar in Schiedam en omstreken als het gaat om een evenement magische te maken.

Zo ben ik o.a. door gemeentes en grote bedrijven uitgenodigd om mijn kunsten te vertonen op het gebied van magie. Bedrijven als ABN Amro en RTL MCN waren erg tevreden over mijn optreden. Zoek je dus iets bijzonders omdat je bv. binnenkort een verjaardagsfeest gaat organiseren, laat mij dan een geweldige goochelshow voor jou gasten opvoeren. Een bied een zeer vermakelijke goochelshow met verbazingwekkende trucjes. Van kaarttrucjes tot zweef- en verdwijntrucjes, zo komen allemaal aan bod. Mijn shows zijn een garantie voor succes, of het nou voor een verjaardagsfeest is, een trouw jubileum of een familiedag ik zorg dat het geen saaie of flauwe boel wordt. Natuurlijk hoe ik ook rekening met specifieke wensen of voorkeuren. Die kan je ook vooraf met mij het beste bespreken door telefonisch contact op te nemen.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Wil je alvast plannen maken voor de zomer? Dat is goed te begrijpen, je kan immers nooit te vroeg zijn om je zomervakantie zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is namelijk soms wat moeilijk om op korte termijn wat te regelen dus dan maar liever op tijd een leuke goochelaar inhuren als toevoeging aan een animatieprogramma. Scholen kunnen ook goed bij mij terecht als ze de kinderen nog een leuk afscheid willen geven voordat de zomervakantie begint. Ik kan de mooiste en bijzonderste goocheltrucs opvoeren ter afscheid van de laatstejaars in de kantine of op het schoolplein als het lekker weer is. Een bijzonder afscheid hoort immers bij je laatste dag op school of voordat je 3 maanden zomervakantie begint!

Met mij als goochelaar kun je ook makkelijk dingen combineren. Het lekker extravagant maken, dat pas wel bij de naam Alex Buijk. Iedereen kiest telkens maar voor hetzelfde, een disco of karaoke avond, live muziek of spelletjes avond. Maar kies voor de verandering is wat anders, iets origineels, iets wat je niet snel iemand ziet doen. Verandering op zijn tijd is immers goed en dat maak het ook allemaal niet zo sleur. Als voorbeeld kan je dit soort activiteiten prima mixen met een goochelaar. Stel je voor, in een ouderencentrum of bejaardentehuis wordt vaak een bingoavond georganiseerd. Hoe leuk zal het wel niet voor die ouderen zijn als er die avond ineens een goochelaar opduikt die overal de ballen vandaan tovert. Tranen van het lachen en leuke prijzen tijdens een magische avond. Dit is iets wat de oudere generatie zeker leuk vind en ook op zijn tijd zeker kan gebruiken!

         

Wacht daarom niet langer als je een goochelaar in Schiedam zoekt voor een leuke avond of dagindeling voor jouw activiteit en bel of mail mij voor een afspraak. Door jarenlange ervaring en een agenda voor boekingen ben ik een ervaren goochelaar die zijn publiek altijd op de eerste plek zet en niet weggaat voordat iedereen zijn avond geslaagd is. Magie is iets wat ons allemaal bij elkaar brengt wat ook zeker nodig is op zijn tijd. Ik geniet van de lach die ik op mensen hun gezicht tover want misschien voor mij nog wel het bijzonderste stukje magie is tijdens mijn spetterende show vol verbazing en verwondering.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Schiedam
Reactie plaatsen