Goochelaar Vlaardingen, Goochelen in de haringstad

Goochelaar Vlaardingen, Goochelen in de haringstad

De stad Vlaardingen, gelegen in de provincie Zuid-Holland staat bekend om zijn haring, daarom wordt het ook wel de haringstad van Nederland genoemd. En door u kan het misschien in de toekomst ook wel bekend staan als de goochelstad van Nederland. De stad Vlaardingen trekt jaarlijks vele artiesten naar het Vlaardings gehoorzaal. Vanwege de artistieke smaak van de inwoners van deze zogenoemde haringstad past een goochelaar als ikzelf ideaal in dat plaatje.

Als goochelaar in Vlaardingen en omstreken kan ik voor echte topentertainment zorgen. Doordat Vlaardingen dichtbij grote steden als Rotterdam en Den Haag is gelegen waar ik alom bekend ben in mijn vak is het een garantie voor succes als je voor mijn diensten als goochelaar kiest. Ik treed voor zowel groot als klein publiek op, wees daarom niet bang dat je misschien te veel of te weinig gasten heb, want voor mij bestaat te veel of te weinig niet. Ik ben al dolgelukkig als ik maar 1 iemand de wereld van magie kan tonen, laat staan als het om een paar honderd gasten gaat.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Ik laat mijn magische kunsten aan zowel jong en oud zien die zowel Engels als Nederlands spreken. Ik ben daardoor beschikbaar als tweetalige goochelaar wat een hoop zorgen kan wegnemen bij bijvoorbeeld internationale bedrijven die mij willen inhuren als vermaak tijdens een diner, bedrijfsuitje of een dagje teambuilding. Ook voor een jubileum of verjaardagen waar misschien buitenslands bezoek langskomt in de vorm van familie, vrienden of kennissen ben ik de ideale keuze voor vermaak aangezien ik vloeiend Engels spreek en daardoor ook de niet Nederlandstalige gasten goed bij de show kan betrekken. Immers spreekt ook iedereen de taal van de magie, aangezien wij dit al vanaf jongs af aan hebben meegekregen van de televisie of uit boeken.

veel kinderen of het nou jongens of meisjes zijn wouden vroeger wel goochelaar worden, echter loopt het leven helaas vaak anders dan je wou als kind. Hierdoor zijn we wel altijd geïnteresseerd en gefascineerd gebleven in het vak Dit kan ik dan weer als ervaren goochelaar bij je terug omhoog halen voor een dagje en misschien wel langer aangezien mijn trucs vaak nogal wat losmaken, waardoor je soms nog dagen later erover praat met je collega's of familieleden.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Het is ook mogelijk om mij in te huren als goochelaar in Vlaardingen, om je product een extra boost te geven op bv. een beurs of evenement. Een tafel met een lampje erboven straalt toch minder uit dan dat je een goochelaar voor je stand zet. Hierdoor maak ik reclame voor je product op uniek wijze waardoor iedereen met verbazing langsloopt en zijn ogen uit kijkt. Dit is ook mogelijk indien je een nieuw bedrijf bent gestart en het logo of de naam ervan op het gebouw wilt onthullen. Je kan dit immers heel simpel doen, maar met een beetje magie erbij maakt het toch een stuk bijzonderder. Voorbijlopend publiek zal toch altijd even blijven kijken, wat toch weer extra reclame oplevert en voor het aanwezige personeel is het gelijk een extraatje voor het feestje als er een beetje magie te vinden is.

Goochelaar in Vlaardingen zijn is erg leuk vanwege de ruime variatie aan gasten. Doordat het een verbonden is aan een aantal grote en bekende steden in de randstad zie ik groot diversiteit aan publiek voorbijkomen. Mede hierdoor en doordat ik al meer als 10 jaar in het vak zit met meer dan 120 optredens paar jaar heb ik niet alleen een aardige klantenkring opgebouwd, maar ook een goede mensenkennis. Dit is uitermate belangrijk in mijn vak, aangezien je zo goed inspelen op elke soort publiek. Dit kan zowel individueel wezen als per groep. Voor kinderen, ouderen, Engelstaligen en de soms wat sceptische mensen als het gaat om magie moeten soms wat beter begeleid en geïntroduceerd worden in de magische wereld van goochelen en daar ben ik dan ook de beste in en ik zorg gegarandeerd dat er bij al deze mensen een lach op hun gezicht komt. Het is natuurlijk heel anders als er ineens onder je neus een truc wordt uitgehaald dan dat je het op televisie zit of van veraf.

          

Je hoef je dan ook zeker geen zorgen te maken als je een goochelaar in Vlaardingen zoekt en mij besluit in te huren. Ik ben een garantie voor succes en hoor graag of je speciale of specifieke wensen heb voor bijvoorbeeld een bruiloft of 50 jarig jubileum.

Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte kun je zowel telefonisch contact opnemen als via de mail.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Vlaardingen
Reactie plaatsen