Video Aspect Ratio: 4:1

Goochelaar voor kinderen

De leukste goochelaar op ieder kinderfeest!

De Leukste goochelaar voor kinderen

Wil jij ook TOP goochelaar voor kinderen? Alex Buijk, staat garant voor een succesvolle voorstelling! Veel interactie en vooral veel MAGIC! Neem rustig de tijd om het diverse aanbod van Alex te lezen en bij vragen neem dan gerust contact op. Ik sta je graag te woord en help je zeker bij het maken van een goede keuze. Jij wilt toch ook een top goochelaar op jouw feest. Twijfel niet en boek Alex Buijk.

Top Goochelaar

100% garantie 

Prettig contact

Mail of telefonisch wat jij prettig vind.

Levert maatwerk

Ik maak jouw wensen waar

Lees hier enkele reacties van eerdere optredens!

Wat hebben wij met zijn allen genoten.

Wat een geweldige show heeft Alex gegeven voor onze school, Eerst mocht de onderbouw genieten van de leuke tovershow met in de hoofdrol het schattige aapje. hierna mocht de bovenbouw de spannende show mee beleven. 

Wilhelminaschool Helmond

Jouw show is echt een aanrader!

Het was een ontzettend leuke show tijdens ons sinterklaasfeest. Wij van de organisatie hebben heel veel positieve reacties ontvangen van zowel ouders als kindjes. Vooral de interactie met de kinderen was ontzettend leuk. Het is bewonderenswaardig hoe goed jij langdurig de aandacht van de kinderen kan vasthouden. Onze complimenten. 

Pascale Prins – De Hypotheker

De kinderen hebben er van genoten.

Bedankt voor de show die je hebt gegeven tijdens de bonte avond van de huttenbouw in Roelofarendsveen. En echt super dat je onder het opruimen van je eigen spullen nog even als assistent mee wilde doen in de act van een goochelaar in spe .

Vakantie Spelen Alkemade

Goochel kindershow

Bekijk hier de video van de kindershow en krijg zo een goed beeld van wat je te wachten staat. Gegarandeerd spectakel met deze toffe goochelshow.

Magisch sprookje de Wonderkroon.

De Wonderkroon, hier haal je een echt sprookje mee in huis. Wat een leuk verhaal en wat een mooie aankleding. Samen met de koning de boef en de tovenaar gaan jullie mee op het magische avontuur. Bekijk snel de demo.

Wil jij ook dat ik op jouw feestje kom?