Koekje erbij

Page content

Goochelaar Aalsmeer

Huur een goochelaar in Aalsmeer die van uw feest een succes maakt!

Bent u op zoek naar een goochelaar in Aalsmeer? Dan bent u bij Alex Buijk aan het juiste adres.

U wilt uw gasten verrassen met iets waar ze met veel plezier aan terugdenken? Met goochelaar Alex Buijk van Bougé Magic geeft u uw gasten een onvergetelijke ervaring cadeau. Uw feest, diner of kinderevent slaagt beter met de magische goocheltrucs van Alex Buijk.

Goochelaar Alex Buijk goochelt op kinderfeestje in Aalsmeer

Goochelaar Alex Buijk verzorgt voor elke gelegenheid en elke leeftijd een passende show of tafelgoochelact. Met meer dan 10 jaar ervaring, voelt Alex zijn publiek feilloos aan. Alex treed regelmatig op kinderfeestjes in Aalsmeer.  Ook mocht Alex Buijk een optreden verzorgen in de Watertoren van Aalsmeer.

Goochelaar Aalsmeer Watertoren Aalsmeer

 

Goochelaar huren voor verschillende goochelacts

U kunt goochelaar Alex Buijk huren voor verschillende soorten goochelacts. Van grote publieks- en kindershows, tot tafelgoochelen, workshops en shows op maat. Alles is mogelijk.

Wilt u bijvoorbeeld iets heel persoonlijks voor uw gasten? Kies dan voor tafelgoochelen. Korte goochelacts bij uw gasten aan tafel. Geschikt voor een bruiloft of diner.

Wilt u bijvoorbeeld een groep kinderen vermaken? Kies dan een van de vrolijke goochelshows voor kinderen. U kunt Alex ook boeken voor een kinderfeestje.

Speciale wensen of meer info over Alex’s shows?

Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk van Bougé Magic.
Bel Alex op 06-14668351 of vul nu het contactformulier in.

Graag tot ziens in Aalsmeer.