Koekje erbij

Page content

Goochelaar Achtmaal

Huur een goochelaar in Achtmaal die van uw feest een succes maakt!

Bent u op zoek naar een goochelaar in Achtmaal? Dan bent u bij Alex Buijk aan het juiste adres.

U wilt uw gasten verrassen met iets waar ze met veel plezier aan terugdenken? Met goochelaar Alex Buijk van Bougé Magic geeft u uw gasten een onvergetelijke ervaring cadeau. Uw feest, diner of kinderevent slaagt beter met de magische goocheltrucs van Alex Buijk.

Goochelaar Alex Buijk goochelt bij Herberg t Pannehuske in Achtmaal

Goochelaar Alex Buijk verzorgt voor elke gelegenheid en elke leeftijd een passende show of tafelgoochelact. Met meer dan 10 jaar ervaring, voelt Alex zijn publiek feilloos aan. Alex treed regelmatig op als goochelaar bij herberg t Pannehuske in Achtmaal.

Goochelen in t pannehuske

Goochelaar huren voor verschillende goochelacts

U kunt goochelaar Alex Buijk huren voor verschillende soorten goochelacts. Van grote publieks- en kindershows, tot tafelgoochelen, workshops en shows op maat. Alles is mogelijk.

Wilt u bijvoorbeeld iets heel persoonlijks voor uw gasten? Kies dan voor tafelgoochelen. Korte goochelacts bij uw gasten aan tafel. Geschikt voor een bruiloft of diner.

Wilt u bijvoorbeeld een groep kinderen vermaken? Kies dan een van de vrolijke goochelshows voor kinderen. U kunt Alex ook boeken voor een kinderfeestje.

Speciale wensen of meer info over Alex’s shows?

Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk van Bougé Magic.
Bel Alex op 06-14668351 of vul nu het contactformulier in.

Graag tot ziens in Achtmaal.