Video Aspect Ratio: 4:1

Goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk maakt  jouw feest compleet

play_circle_outline

Goochelaar Alex Buijk

Waarom nu kiezen voor een goochelaar? Goochelaar Alex Buijk legt het je graag uit! Goochelen is een kunst. Een goochelaar laat iets onverklaarbaars zien. Iets wat de toeschouwer op dat moment niet kan verklaren. Ze komen er niet achter hoe iets werkt. een goochelaar creeerd eigenlijk iets wat niet bestaat, maar wel zo lijkt te zijn. Je kunt dit goed vergelijken met gezichtsbedrog. Het is aan de goochelaar hoe hij het publiek voor de gek houdt. Hiervoor gebruikt de goochelaar vaak kaarten, geld, balletjes of grote objecten op bijvoorbeeld een podium.

Alex heeft verschillende shows die allemaal voorzien zijn van de benodigde interactie en vooral veel humor! Jouw gasten zullen nog lang napraten over jouw feestje.

Ook een goochelaar op jouw feest?

Een goochelaar voor verschillende doelgroepen.

Een goochelaar treed op voor verschillende soorten doelgroepen. Zo heb je de doelgoep kinderen en volwassenen. De doelgroep volwassenen kun je onderverdelen in diverse doelgroepen. Zo zul je een goochelaar zien op bruiloften verjaardagsfeesten. Maar vooral tijdens bedrijfsfeesten of op een beurs is een goochelaar heel vaak te zien. Dit omdat een goochelaar voor veel entertainment waarde zorgt en veel aandacht trek van bezoekers. Ook valt in de doelgroep volwassenen een goochelaar voor senioren, Een goochelaar in een bejaardentehuis is dan ook graag geziend.

Voor de kinderen doen goochelaars andere trucs dan bij volwassenen. Meestal gebruiken ze voor kinderen clownerie om het voor de kinderen nog leuker te maken. Kinderen vinden het vaak ook erg leuk om mee te helpen tijdens de show.

Voor volwassenen doen ze vaak kleine trucs met kaarten, munten, balletjes enz. Ze lopen dan bijvoorbeeld langs tafels om de gasten te vermaken. Er zijn goochelaars die shows doen voor zowel kinderen als volwassen, maar er zijn ook veel goochelaars die alleen shows doen voor kinderen of volwassenen. Voor welke gelegenheden kan je een Goochelaar voor boeken?

Een goochelaar is heel breed inzetbaar. Je kunt een goochelaar voor veel verschillende soorten evenementen en feesten boeken. Denk maar eens aan feesten op school, tijdens een braderie of juist voor op de beurs. Kortom een goochelaar maakt ieder feest of evenement magisch!!!

Voor ieder evenement een geschikte goochelaar

Ben je opzoek naar een tafelgoochelaar die op jouw feest rondloopt tussen de gasten? Kijk dan hier!

Ben je opzoek naar een beursgoochelaar die voor extra aandacht zorgt bij jullie stand? Kijk dan hier!

NIEUW "De Mysterybar" 

Wil jj ook iets unieks op jouw feest? Kijk dan hier!

Workshop goochelen. Wil jij leren goochelen met je hele team? Kijk dan hier

Ben je opzoek naar een goochelaar voor kinderen kijk dan ook eens op http://kindergoochelen.nl/

Wat anderen vinden van goochelaar Alex Buijk

Leuke vent, leuke interactie

Weet het goed te brengen. Veel complimenten gekregen. Een echte aanrader.

Pieter

 • Enorm veel enthousiaste reacties gehad

  Wij hadden Alex geboekt als tafelgoochelaar tijdens ons huwelijksfeest. Hij was TOP!

  Coen en Marjolein

 • Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven

  Met zijn interactieve en magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken.

  Abn Amro Amsterdam

 • Mijn feest was top!

  Alex heeft met zijn tafel goochelen een grote groep feestgangers weten te amuseren 

  Sylvia

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  Goochelaar Kinderfeestje

  Goochelaar kinderfeestje, Als een kind jarig is dan geeft hij/zij vaak een kinderfeestje. Een goochelaar op een kinderfeestje is een super leuk idee. Hij komt dan de kinderen vermaken met een leuke show. Soms is het voor de jarige een verrassing dat er een goochelaar komt. Dat is natuurlijk het allerleukste. ook een goochelaar  voor een kinderfeestje?

  toffe en unieke openingsdans

  Goochelaar op een bruiloft

  Een goochelaar op een bruiloft is een perfecte keuze om uw gasten te vermaken. Ook is mogelijk om de goochelaar voor de aanwezige kinderen te laten optreden. Dit kan natuurlijk ideaal zijn als je de kids een extratje wilt geven.

   Een goochelaar op een bruiloft zorgt dat de bruiloft een extra magische tintje krijgt!

  Uitleg van een goochelaar

  In een workshop goochelen krijg je uitleg van een ervaren goochelaar. Na de uitleg zullen jullie zelf en met hulp van de goochalaar. aan de slag gaan om de trucs onder de knie te krijgen. Ná de workshop krijgt iedereen ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis.  Er wordt vooral veel gelachen en aandacht besteedt aan de presentatie!

  Ook een goochelaar tijdens jouw event?

  Er worden heel veel evenementen georganiseerd in Nederland en Belgie. Maar een evenement is natuurlijk pas compleet met entertainment. En dan is een goochelaar een magische oplossing! Afhankelijk van het soort evenement kunt u een goochelaar voor vele mogelijkheden inzetten. Een goochelaar tijdens de koningsdag of voor een bedrijfs evenement. of vermaak uw gasten in het winkelcentrum. Het winkelend publiek wil ook wat. Natuurlijk is een middagje winkelen al leuk , voor sommige dan :), maar met entertainment vermaak je de gasten nog veel meer. Een goochelaar kan er voor zorgen dat uw bezoekers een bijzondere middag beleven. De goochelaar zorgt er voor dat de gasten vrolijk naar huis gaan. In de meeste gevallen loopt een goochelaar rond. Hij zal dus geen enkel plekje overslaan in het winkelcentrum. Er zijn ook straat-acts. Goochelaars werken dan met show tijden op een vaste plek. Op bepaalde momenten op de dag geeft de goochelaar dan een show. Deze shows zijn vaak geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

  Een goochelaar is de laatste tijd erg hot en mag dan ook niet ontbreken op een feest. Dat komt omdat er steeds meer aandacht op TV is voor goochelen. Denk hierbij aan de programma’s zoals Street magic en Zapp magic battle. Maar ook Victor Mids met Mindf*ck, en natuurlijk De magische winkel. Twijfel dus niet en laat ook een goochelaar jouw feest komen entertainen!

  Veel gestelde vragen.

  Wat kost een Goochelaar? Dit is een veel gestelde vraag, het antwoordt zul je hier kunnen lezen.

  Ben je een proffesional? Ja ik treed op als proffesioneel goochelaar met ruim 10 jaar ervaring.

  Treed je ook op op scholen? Jazeker ik heb zelfs een speciaal school programma. Kijk hier maar eens!

  Geef je ook prive les? Ja ik geef les aan kinderen en volwassenen. Neem contact op voor meer informatie.

  This could be a quote or a full testimonial or even a short explanation about something

  Overtuigd dat een goochelaar een toegevoegde waarde is op jouw feest!