Page content

Goochelaar Almere

Huur een goochelaar in Almere die van uw feest een succes maakt!

Bent u op zoek naar een goochelaar in Almere? Dan bent u bij Alex Buijk aan het juiste adres.

U wilt uw gasten verrassen met iets waar ze met veel plezier aan terugdenken? Met goochelaar Alex Buijk van Bougé Magic geeft u uw gasten een onvergetelijke ervaring cadeau. Uw feest, diner of kinderevent slaagt beter met de magische goocheltrucs van Alex Buijk.

Goochelaar Alex Buijk is een vaak gevraagd goochelaar in Almere.

Goochelaar Alex Buijk verzorgt voor elke gelegenheid en elke leeftijd een passende show of tafelgoochelact. Met meer dan 10 jaar ervaring, voelt Alex zijn publiek feilloos aan. Alex treed regelmatig op kinderfeestjes in Almere. in 2013 werd ik door de gemeente Almere gevraagd om bij het station de mensen te verbazen. dit vond ik zelf een super gave ervaring om treinreizigers reen mooi moment te geven voordat deze in de trein stappen.

Goochelaar Almere

 

Goochelaar huren voor verschillende goochelacts

U kunt goochelaar Alex Buijk huren voor verschillende soorten goochelacts. Van grote publieks- en kindershows, tot tafelgoochelen, workshops en shows op maat. Alles is mogelijk.

Wilt u bijvoorbeeld iets heel persoonlijks voor uw gasten? Kies dan voor tafelgoochelen. Korte goochelacts bij uw gasten aan tafel. Geschikt voor een bruiloft of diner.

Wilt u bijvoorbeeld een groep kinderen vermaken? Kies dan een van de vrolijke goochelshows voor kinderen. U kunt Alex ook boeken voor een kinderfeestje.

Speciale wensen of meer info over Alex’s shows?

Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk van Bougé Magic.
Bel Alex op 06-14668351 of vul nu het contactformulier in.

Graag tot ziens in Almere.