Video Aspect Ratio: 4:1

Goochelaar voor kinderen

De allerleukste goochelshow voor kinderen

play_circle_outline

Goochelaar voor kinderen

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk, goochelaar voor kinderen, is genieten voor jong en oud. Een vrolijke show met muziek en dans. Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alex Buijk is de perfecte kinderentertainer die precies weet hoe hij met de kinderen moet omgaan. Alex heeft meer dan 10 jaar ervaring met het geven van kindershows en heeft in deze tijd veel geleerd van wat kinderen het allerleukste vinden om te zien. Zo heeft Alex diverse goochelshows gemaakt zodat er voor elke leeftijds categorie een passende show is. Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.


Goochelaar voor kinderen op jouw feest?

De leukste kindershows volop humor en magie

Alex Buijk heeft de aller leukste goochelshows voor kinderen, mischien zijn dit wel de leukste kindershows van heel Nederland. Alex zorgt er altijd voor dat de kinderen volop genieten van de kindervoorstellingen. De shows bevatten een hoop humor die juist voor de kinderen goed te bergijpen is. Ook de aanwezige volwassenen zullen een leuke show beleven. Alex past zijn show desgewenst aan als er een groot leeftijds verschil is. Alle shows kunnen plaatsvinden op iedere locatie. Geschikt voor grote en kleine groepen kinderen op bijvoorbeeld scholen, buurthuizen, kinderopvang en sportclubs. Maar ook een heel klein kinderfeestje behoort tot de mogelijkheden.

Alex heeft maarliefst 9 unieke kindershows. bekijk ze hier allemaal maar eens.

De goochelshows van Alex Buijk zijn een cadeautje voor elk kind.

Tevens bied Alex garandeert verbazing en plezier voor elk kind, en er is altijd een fijne enthousiaste sfeer. Alle shows duren +/- 45 tot 60 minuten en zijn vol spanning en sensatie tot het laatste moment. Ook overtuigd dat Alex de perfecte oplossing is voor een kindershow bij jullie op locatie, twijfel dan niet en neem contact op met deze top goochelaar.

Op zoek naar een goochelaar maar niet voor kinderen!

Ben je opzoek naar een tafelgoochelaar die op jouw feest rondloopt tussen de gasten? Kijk dan hier!

Ben je opzoek naar een beursgoochelaar die voor extra aandacht zorgt bij jullie stand? Kijk dan hier!

NIEUW "De Mysterybar" 

Wil jj ook iets unieks op jouw feest? Kijk dan hier!

Workshop goochelen. Wil jij leren goochelen met je hele team? Kijk dan hier

Wat anderen vinden van deze kinder goochelaar

Nog een dikke merci voor jouw optreden!

Iedereen was heel enthusiast over! We hebben al veel goochelaars gehad, maar so far je bent de beste die tot nu toe is geweest!

Pieter

 • Bedankt om tibo zijn zevende verjaardag compleet te maken

  De kinderen waren vol lof en ikzelf was echt verschoten dat ze zo geboeid konden luisteren. Ook het aapje vonden ze allemaal keileuk. 

  Coen en Marjolein

 • Ontzettend bedankt voor de leuke middag.

  De kinderen en ouders hebben vol verbazing naar jouw trucs gekeken! Je hebt jouw optreden onwijs goed aangepast aan de omgeving, petje af.

  Abn Amro Amsterdam

 • Het was een ontzettend leuke show afgelopen zaterdag

  Wij van de organisatie hebben heel veel positieve reacties ontvangen van zowel ouders als kindjes.

  Sylvia

 • After changing the amount of text in a slide, the height of the slider might seem a little off. In the live version of your webpage it will look perfectly!

  Chico's Tovershow

  Hoe meer lawaai, hoe beter! Als alle kinderen zijn opgewarmd met de eerste trucs van Alex, komt er een ‘bijna echt’ aapje langs. Dat is Chico. Hij wil ook graag goochelen. Als dat maar goed gaat! Chico’s Tovershow is een interactieve en vrolijke goochelshow voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. 

  Met megagrote goochelstokken van wel 5 meter!

  toffe en unieke openingsdans

  De Cool Factor

  Het is opletten geblazen tijdens deze goochelshow voor de iets oudere kinderen. Een tafel die gaat zweven, zelf schieten met een echt pistool. Vet cool! De Cool Factor is een interactieve goochelshow voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.  Alex neemt kinderen 45 minuten lang mee in een spannende show. Kinderen mogen meedoen. Wie durft?

  De Wonderkroon

  De Wonderkroon is een magisch sprookje waarbij de kinderen worden meegenomen in de wereld van een sprookje en de magie. Een kindershow voor de leeftijden 3 tot 8 jaar. Samen met Koning sebaldebal Boef Tinus Trechter en Tovenaar Malouk beleven jullie de mooiste avonturen.

  Wil je meer over deze show weten klik dan hier

  Ook een goochelaar voor kinderen op jouw evenement?