arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Goochelshow voor heel de familie

De leukste goochelsshow vol magie en illusie

Bekijk de hele video

De leukste goochelshow
voor heel de familie

Op zoek naar entertainment voor uw familiedag of reünie? Een goochelshow van Alex Buijk is topamusement voor jong én oud. Verbazingwekkende goocheltrucs wisselen elkaar in snel tempo af. Een goochelshow van Bougé Magic is een feest voor iedereen! Dingen beleven, dat is wat we tegenwoordig willen. In goed "Nederlands": een experience. Geef mensen eens ongelijk. We hebben het allemaal druk en als we dan een keer vrij zijn en bijvoorbeeld op een feestje zijn, dan willen we ook genieten. Professioneel goochelaar Alex Buijk vindt het leuk om mensen entertainment op een feest te geven. Daarom heeft hij een complete professionele goochelshow samengesteld waarmee hij ook op uw feest een grote indruk zal achterlaten.
Alex betrekt jong en oud bij zijn goochelacts.

Echt een de supershow. Wij vonden Alex zijn goochelkunsten wonderbaarlijk. We begrepen er niks van. GENOTEN

Peter en Sabine ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dank voor je act tijdens onze kerstborrel erg leuk hoe de website door je gelanceerd werd! Bedankt namens het team van FMC

TEAM - FMC ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedankt Voor je geweldige goochelkunsten , tijdens onze kerstavond van de Rotary Best Oirschot 

Rotary Best ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bekijk hoe deze toffe goochelshow er uitziet

Ook deze toffe goochelshow 

op jouw feest?

Goochelshow voor hooggeëerd publiek!

Bij een professionele goochelshow moet u denken aan een groot aantal trucs, maar ook een kijkje achter de schermen. Want iedereen wil nou eenmaal graag weten hoe een goochelaar te werk gaat. Daarom 'verklapt' hij altijd van een truc hoe deze in elkaar zit. Ook mag u verwachten dat het publiek bij de goochelshow wordt betrokken. Het is bijvoorbeeld op een bedrijfsfeest altijd leuk om iemand - de baas of een jubilaris bijvoorbeeld - op een bepaalde manier in het zonnetje te zetten. Daar leent een goochelshow zich uitstekend voor. Denk maar eens aan de mevrouw uit de kantine die mag schieten met een pistool. Hilariteit verzekerd!Kinderen mogen Alex op het podium helpen en genieten van het applaus. U bent getuige van onverklaarbare trucs. Welke? Tafels gaan zweven, een toeschouwer mag schieten met een pistool en Alex onthult het geheim achter een van zijn trucs. Magie op-en-top. Goochelshow boeken voor uw familiefeest, familieweekend of reünie? Nog niet helemaal overtuigd om een goochelshow te bestellen op uw volgende bedrijfsfeest of op een ander feestje? Bedenk dan dat goochelen momenteel hot is. Misschien kent u wel het bekende programma Holland's Got Talent. Uit deze show is al menig professionele goochelaar tevoorschijn gekomen. En wat te denken van de programma's over illusionisme zoals Mind Fuck, Streetmagic, enzovoort? Dergelijke ingrediënten zult u ook terugzien in de goochelshow van Alex Buijk. Alleen zult u dan niet denken dat het trucage van de televisie is. Wat er dan wel achter zit? Daarvoor moet u maar naar een van onze goochelshows komen!

Zoek je goochelaar maar geen tafelgoochelaar?

Magisch entertainment op de vierkante cm

Tafelgoochelaar

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Logo onthulling

Overtuigd dat een goochelshow een toegevoegde waarde is op jouw feest!

Koekje erbij