Halloweenshow vol spanning en sensatie

Halloweenshow

Tijdens mijn halloweenshow zal ik op een spannende manier een leuke goochelshow brengen. Ik ben verkleed als vampier (met of zonder masker) en kan de show op verschillende manieren brengen. Voor de kleintjes 4 tot 8 jaar Zal er een klein beetje spanning in zitten maar is het vooral gezellig griezelen. De wat oudere kinderen 8 tot 14 jaar zullen wat meer spanning mee krijgen maar nog steeds griezelen ipv eng. Vanaf 16 jaar zal de show meer body krijgen en zullen er diverse enge trucs het podium passeren ook wordt er wat feller met het publiek omgegaan. Wel zal ik altijd met respect mijn publiek behandelen al zal er her en der soms iemand schrikken.

Kan voor verschillende leeftijds categorieën. Spannend van begin tot het einde Mooie spannende muziek Geheel in halloween style, De halloweenshow kan op iedere locatie worden gegeven en ik pas mijzelf aan iedere situatie aan. Ideaal tijdens een halloweenfeest of een halloweentocht.

Tijdens onze jaarlijkse halloween tocht hebben wij dit jaar gekozen om een halloween show als einde in te zetten. Wat was dit super leuk en iedereen zat op het puntje van zijn stoel.


Anouk van de Bosse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex was onderdeel van onze halloween act. Alex dacht goed mee met ons concept en trad 6 keer op voor kleine groepjes. Vooral de guillotine was erg spannend Brenda van Meer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tijdens het thema "gruwelijk eng" hebben wij Alex ingezet als afsluiter van de kinderboeken week. Alex weet het perfect te brengen zodat het niet te eng is voor de kleinste maar zeker wel spannend voor de oudste kids.

Vrije school Arnhem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Goochelaar huren met halloween?

Zoek je goochelaar maar geen kindergoochelaar?

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Tafelgoochelaar

Halloween show tijdens jouw event