Goochelaar op feest

Onmogelijke dingen zien? Boek dan Alex Buijk voor een professionele goochelshow op uw feest!

Dingen beleven, dat is wat we tegenwoordig willen. In goed "Nederlands": een experience. Geef mensen eens ongelijk. We hebben het allemaal druk en als we dan een keer vrij zijn en bijvoorbeeld op een feestje zijn, dan willen we ook genieten. Professioneel goochelaar Alex Buijk vindt het leuk om mensen entertainment op een feest te geven. Daarom heeft hij een complete professionele goochelshow samengesteld waarmee hij ook op uw feest een grote indruk zal achterlaten. Is uw interesse gewekt? Vraag hier direct uw offerte aan Alex Buijk is al meer dan tien jaar een professionele goochelaar en u kunt hem tegen komen op een bedrijfsfeest maar ook op een kinderfeestje. Door de grote variatie in optredens bestaat zijn repertoire uit zowel kleinschalige trucs voor bijvoorbeeld tafelgoochelen als grote goochelshows. Goochelen zit bij Alex Buijk in het bloed net als het entertainen van mensen die op een feestje komen.

Wat mag u verwachten van een professionele goochelshow?

Bij een professionele goochelshow moet u denken aan een groot aantal trucs, maar ook een kijkje achter de schermen. Want iedereen wil nou eenmaal graag weten hoe een goochelaar te werk gaat. Daarom 'verklapt' hij altijd van een truc hoe deze in elkaar zit. Ook mag u verwachten dat het publiek bij de goochelshow wordt betrokken. Het is bijvoorbeeld op een bedrijfsfeest altijd leuk om iemand - de baas of een jubilaris bijvoorbeeld - op een bepaalde manier in het zonnetje te zetten. Daar leent een goochelshow zich uitstekend voor. Denk maar eens aan de mevrouw uit de kantine die mag schieten met een pistool. Hilariteit verzekerd! Een goochelshow is ook heel goed als nevenactiviteit als entertainment op een feest te boeken. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van een professionele goochelaar op een bruiloft. In een aparte ruimte draait de goochelshow als een nevenactiviteit waar mensen naartoe kunnen als ze bijvoorbeeld even niet meer willen dansen of gewoon zin in iets anders hebben. Ook is het leuk om een goochelshow te geven op een kinderfeestje. Dit kan bijvoorbeeld door samen met enkele andere ouders een goochelshow voor uw gezamenlijke kinderen te organiseren. Het leuke hieraan is dat u de kosten van de goochelshow dan kunt delen. Alex Buijk werkt sowieso met aantrekkelijke prijzen voor zijn goochelshows. Wanneer u hem wilt inhuren heeft u niet te maken met bijkomende kosten voor het inhuren van apparatuur en dergelijke. Dat heeft Alex namelijk allemaal zelf en het gebruik ervan is bij de prijs inbegrepen.

Goochelshows zijn hot

Nog niet helemaal overtuigd om een goochelshow te bestellen op uw volgende bedrijfsfeest of op een ander feestje? Bedenk dan dat goochelen momenteel hot is. Misschien kent u wel het bekende programma Holland's Got Talent. Uit deze show is al menig professionele goochelaar tevoorschijn gekomen. En wat te denken van de programma's over illusionisme zoals Mind Fuck, Streetmagic, enzovoort? Dergelijke ingredi├źnten zult u ook terugzien in de goochelshow van Alex Buijk. Alleen zult u dan niet denken dat het trucage van de televisie is. Wat er dan wel achter zit? Daarvoor moet u maar naar een van onze goochelshows komen!
Reactie plaatsen