Goochelaar zoeken

Waar moet u op letten wanneer u een goochelaar gaat zoeken?

Een goochelaar is iemand die leuke trucjes doet en je laat lachen, bijvoorbeeld bij een goochel kinderfeestje. Meestal met kaarten of een konijn en een hoge hoed, zo denken veel mensen. Dat klopt op zichzelf, maar goochelen is een vak. Een vak dat Alex Buijk goed beheerst en op basis van zijn ervaring en kennis van het vak kan hij u een aantal zaken meegeven waar u op kunt letten wanneer u naar een goochelaar gaat zoeken voor een feestje of evenement of goochel kinderfeestje.
Is uw interesse gewekt? Vraag hier direct uw offerte aan Hier is een lijst van aspecten waar u op zou moeten letten bij het zoeken van een goede goochelaar:
  • Een goede goochelaar is een vakman. Dat kunt u zelf moeilijk beoordelen, maar u kunt bij het zoeken van een goochelaar wel kijken of de goochelaar veel andere goochelaars kent. Dat kan via social media of de goochelfora op internet. Zo krijgt u een idee van de ervaring en de reputatie van de goochelaar en hoe hij of zij 'ligt' onder andere goochelaars. En u kunt kijken naar de ervaringen en reviews van klanten die u voorgingen.
  • Een goede goochelaar is een goede entertainer. Het is dus net zo belangrijk om naar een goede entertainer te zoeken als naar een goede goochelaar. Bij goochelen draait het om goede timing, het betrekken van het publiek en het opbouwen van de spanning. Een goede goochelaar is in staat om de juiste balans tussen trucs en entertainment te zoeken.
  • Naast entertainer moet een goochelaar ook representatief zijn. Vergeet niet dat u niet alleen een goochelaar wilt zoeken, maar ook iemand die het gezicht bepaalt van uw feestje, goochel kinderfeestje of bedrijfsevenement. De goochelaar moet dus goed gekleed zijn, goede sociale vaardigheden hebben en goed kunnen presenteren. De goochelaar is het visitekaartje van uw avond of goochel kinderfeestje.
  • Een goede goochelaar vernieuwt zichzelf voortdurend. Bekijk wanneer u een goochelaar gaat zoeken bijvoorbeeld filmpjes op YouTube. Zo krijgt u een idee van de trucs van de goochelaar en de manier waarop hij of zij zich heeft ontwikkeld en de creativiteit die hij of zij aan de dag legt. Een goede goochelaar zal altijd naar nieuwe trucs zoeken om zichzelf fris te houden en zijn show aansprekend te laten zijn.
  • Let bij het zoeken van een goochelaar ten slotte op hetgeen hij of zij meebrengt. Een goede goochelaar is in staat om voor grote en kleine groepen te staan, van een personeelsfeest tot een goochel kinderfeestje. Daarvoor beschikken de goede goochelaars over audio-apparatuur, waarmee ze indien dat nodig is, de hele avond kunnen vullen. U heeft dan zelf geen omkijken naar een stereo-installatie of microfoons en laat de goochelaar zelf bepalen wat er voor de avond nodig is.
Reactie plaatsen