Waarom Alex Buijk

Je wilt dat je feest een groot succes wordt en dat is precies waarom Alex Buijk de juiste keuze is om als goochelaar in te huren. Alex is namelijk een ware specialist in het verzorgen van magische entertainment. Niet voor niets dus dat gerenommeerde bedrijven louter lovende recensies over hem schrijven. Maar ook voor particulieren is Alex Buijk precies de entertainer waar je naar op zoek bent. Hij weet met zijn spectaculaire optredens iedere toeschouwer van begin tot eind te verbazen. Over zijn shows wordt nog lang nagepraat en datzelfde geldt voor zijn goochelworkshops op maat. Kortom, wil je je gasten trakteren op een flinke dosis hoogstaande magie en unieke goochelacts? Kies dan voor Alex Buijk, magisch entertainer.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                      

Alex Buijk is een professionele goochelaar

De vraag “Waarom Alex Buijk?”, laat zich eigenlijk al door één woord beantwoorden: professionaliteit. In tegenstelling tot amateur goochelaars en semiprofessionele entertainers is goochelen het beroep van Alex. Hij is continu met magie bezig. Hierdoor ben je als klant verzekerd van een feilloos optreden met unieke goochelacts. Het repertoire van Alex is continu aan verandering onderhevig. Uiteraard kunnen we hierover niet teveel prijsgeven, maar door de enthousiaste reacties kun je erop vertrouwen dat succes gegarandeerd is. Goochelaar boeken op jouw event

Van groot tot klein

Hiermee bedoelen we zowel het repertoire van Alex als de toeschouwers. Want Alex Buijk weet met dezelfde overgave jong en oud te fascineren. Dit doet hij zowel in evenementenhallen voor honderden mensen als in de achtertuin tijdens een verjaardagsfeestje. Ook als beursgoochelaar kun je een beroep doen op Alex Buijk. Hij neemt eerst ruim de tijd voor een kennismakingsgesprek om je vervolgens met zijn optreden te overtuigen waarom Alex Buijk de beste keuze is voor magie tijdens je feest of evenement.

Magie op maat

Een andere reden waarom Alex Buijk de ideale keuze is: hij levert magie op maat. Wat je je daarbij voor moet stellen? Tijdens het kennismakingsgesprek is Alex al bezig met de invulling van jouw happening. Door aandachtig te luisteren weet hij feilloos invulling te geven aan jouw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag. Daarnaast kun je eveneens een beroep doen op Alex als tafelgoochelaar. Bijvoorbeeld tijdens een dinerbijeenkomst. Alex loopt dan bij alle tafels langs en showt letterlijk magie op maat aan iedere tafel.

Voor meer informatie en boekingen

Geïnteresseerd geraakt in de goochelkunsten van Alex Buijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Op basis van jouw beschikbare budget zorgt Alex ervoor dat je kunt rekenen op een spectaculaire show waarover nog lang wordt nagepraat. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent? Aarzel daarom niet langer en ontdek zelf waarom Alex Buijk de beste keuze is voor jouw feest of evenement.

Wie is goochelaar Alex?

Alex is professioneel goochelaar en heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Al op zijn achtste begon de kleine Alex met goochelen. Hij veranderde de huiskamer in een theater waar zijn familie genoot van zijn goocheltrucs. Interactie met toeschouwers en deelnemers is voor Alex belangrijk. Contact maken, een fijne sfeer, samen plezier hebben. Na 10 jaar ervaring als professioneel goochelaar, beschikt Alex over een hoge hoed vol mensenkennis. Iedereen voelt zich welkom bij Alex. Hij stemt zijn shows en trucs af op zijn gasten en voelt haarfijn aan wat bij zijn publiek past.

De leukste goochelaar huren op jouw event

Waarom kiezen voor goochelaar Alex Buijk?

Lees de enthousiaste en blije reacties van zijn klanten en u weet genoeg. Een goochelshow of workshop van Alex is een onvergetelijke en vrolijke ervaring. Een verrassende act die uw gasten altijd bijblijft en waar ze met veel plezier aan terugdenken. Je kiest voor Alex Buijk omdat:
  • hij optreedt in Nederland én België;
  • hij ook shows verzorgt in de Engelse taal;
  • hij altijd zorgt voor een prettige, vrolijke sfeer;
  • zijn vak professioneel beoefent en een rasentertainer is;
  • hij ervoor zorgt dat jouw feest of event slaagt!
Speciale wensen of meer info over Alex’s shows? Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk   

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot snel.