Waarom een goochelaar

Er zijn diverse redenen waarom een goochelaar een zeer geliefde entertainmentvorm is tijdens een feest of evenement. Al van jongs af aan zijn we geïnteresseerd in het onbekende en laat magie ons verwonderen en verbazen. Zo laat je baby’s al schaterlachen met het spelletje ‘kiekeboe’ en wie wilde er rond zijn 7e nu niet een eigen goocheldoos? Eigenlijk blijft deze drang naar magie en illusie ons hele leven lang onverminderd sterk aanwezig. Een professionele goochelaar weet al onze zintuigen dan ook maximaal te prikkelen. Goochelacts zijn als het ware een soort van puzzels die gehuld zijn in een sluier van mystiek en die bijzonder fraai worden vormgegeven.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Goochelaars en illusionisten

Dat we nagenoeg allemaal gefascineerd zijn door het onbekende en mystieke bewijst waarom een goochelaar zoals Hans Kazàn zo snel populair werd. Of wat te denken van Hans Klok? Want ook illusionisten weten wereldwijd spraakmakende acts op te voeren. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet het moment toen David Copperfield het Vrijheidsbeeld in New York liet verdwijnen of door de Chinese Muur liep? Dagenlang werd er door miljoenen tv-kijkers gespeculeerd over hoe hij dit toch deed.

Universele taal

Een andere reden waarom een goochelaar een graag geziene entertainer is, heeft te maken met het letterlijk grenzeloze karakter van goochelacts. Of je nu Nederlander bent of een willekeurige andere wereldburger, goochelacts spreken wereldwijd dezelfde taal. Je kunt dus probleemloos een goochelaar voor je bedrijfsfeest of evenement inhuren wanneer je ook internationale gasten ontvangt. Ditzelfde geldt doorgaans voor de leeftijd. Jong en oud zullen even enthousiast in het publiek zitten.

Interactief gehalte

Daar waar sommige illusionisten een eenzijdige show opvoeren, voegen veel goochelaars een of meerdere interactieve acts toe aan hun optreden. Dit is waarom een goochelaar vaak gekozen wordt bij gelegenheden waarbij je je gasten actief deel wilt laten nemen. Dit is niet alleen erg leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Een professionele tafelgoochelaar of beursgoochelaar bijvoorbeeld, weet hier feilloos invulling aan te geven. Leuke weetjes over goochelaars

De veelzijdigheid van Alex Buijk

In Alex Buijk zijn alle redenen verenigd waarom een goochelaar een uitgelezen keuze is als entertainmentvorm tijdens je feest of evenement. Alex is goochelaar van beroep en kent alle fijne kneepjes van het vak. Zijn lovende recensies bevestigen dit. Wanneer je ook graag een goede goochelaar wilt inhuren, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Alex zorgt ervoor dat je gelegenheid wordt voorzien van een hoge dosis magie en illusie. Speciale wensen of meer info over Alex’s shows? Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk   

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351