Page content

Goochelaar inhuren

Goochelaar inhuren

Een professionele goochelaar inhuren. Hoe werkt dat eigenlijk en wat kan ik verwachten?

U zoekt een leuke verrassing voor een kinderfeestje. Een act voor een feestje of voor een speciale gelegenheid als een bruiloft of voor een communiefeest. En het liefst gaat het om een interactieve activiteit waar uw gasten plezier aan beleven zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. U overweegt het inhuren van een professionele goochelaar, maar weet misschien niet goed hoe dat gaat. Daarom hier een korte uitleg hoe een goochelaar inhuren voor een echt feestje kan zorgen.

Is uw interesse gewekt?
Vraag hier direct uw offerte aan

Wanneer u Alex Buijk als goochelaar wilt inhuren, dan krijgt u een vorm van entertainment waaraan niet alleen uw gasten een hoop lol beleven; hij zorgt ervoor dat u zelf ook kunt ontspannen en genieten van de festiviteiten samen met uw gasten. Wat doet hij daarvoor?

Het belangrijkste wat u mag verwachten van een professionele goochelaar is dat hij de acts afstemt op de samenstelling van uw gasten. En dat hij rekening houdt met wat voor feestje het is. In principe kunt u een goochelaar inhuren voor een feestje voor alle leeftijden. Alex Buijk heeft speciale acts voor kinderen en hij heeft ook entertainment voor volwassenen. Als professionele goochelaar wil Alex eenvoudigweg maximaal plezier bieden voor iedereen.

Bij een professionele goochelaar inhuren hoort een goede voorbereiding. Dat betekent dat Alex ruim tevoren voor de bruiloft of het kinderfeest contact met u heeft gehad om kennis te maken. We spreken de acts en eventuele speciale wensen met elkaar door. Wilt u bijvoorbeeld een goochelaar inhuren voor het communiefeest voor uw zoon of dochter? Dan zullen we samen bespreken hoe we hem of haar op een leuke manier in het zonnetje kunnen zetten. Ook bespreken we wat de beste locatie is voor de goochelaar op het feestje en hebben het over tafels, stoelen en andere benodigdheden.

Op de dag van het feestje is de goochelaar altijd ruim voor de aanvang van het feestje aanwezig. Zo kunnen de laatste puntjes op de i worden gezet en eventuele aandachtspunten worden doorgenomen. Op welk moment de goochelaar het podium op gaat bepalen we samen en u kunt de aankondiging zelf doen of aan de goochelaar overlaten. Vervolgens doet de goochelaar ‘zijn ding’ en zal hij er alles aan doen om het kinderfeestje tot een succes te maken.

Alex Buijk is een professionele goochelaar en heeft een achtergrond die het beste samenbrengt uit theatertechniek, komedie en natuurlijk professionele goocheltechnieken. Die disciplines samen zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een leuke activiteit voor het feestje van uw kinderen of een andere feestelijke gelegenheid.

Uiteraard betekent het inhuren van een professionele goochelaar dat u zich nergens druk over hoeft te maken, zoals een geluidsinstallatie, microfoon en andere zaken. Alex Buijk heeft een complete uitrusting voor een feestje en zal alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat uw kinderfeest of speciale gebeurtenis perfect verloopt.