Page content

Goochelaar prijzen

Goochelaar prijzen

Een professionele goochelaar inhuren voor een kinderfeestje tegen gunstige prijzen

Sommigen mensen willen graag een professionele goochelaar inhuren voor het kinderfeestje van hun kinderen of bijvoorbeeld een evenement van hun bedrijf. Toch zien zij af van het inhuren van de goochelaar omdat ze vrezen dat de prijzen van de goochelaar te hoog zijn. Dan kan Alex Buijk u misschien helpen. Als zelfstandige goochelaar werkt hij met aantrekkelijke en transparante prijzen.

Is uw interesse gewekt?
Vraag hier direct uw offerte aan

Een professionele goochelaar voor een kinderfeestje: voor de prijs moet u het niet laten

Een goochelaar voor een bruiloft of een kinderfeestje huren moet vooral leuk en gezellig zijn. En de verrassing moet vooral in de trucs zitten en niet in de rekening. U wilt geen goochelaar inhuren die naast een konijn ook een gepeperde rekening uit zijn hoed tovert. Alex Buijk kan u verzekeren, deze goochelaar heeft heel veel slimme trucs in zijn arsenaal, maar die hebben geen betrekking op de kleine lettertjes in het contract of de prijzen.

Wanneer u deze goochelaar (Alex Buijk) wilt huren heeft u met vaste en transparante prijzen te maken. Zo betaalt u geen reiskosten en ook andere onkosten zijn in de prijzen inbegrepen. U betaalt uitsluitend voor het huren van de goochelaar. Deze prijs is dus inclusief alles, dus ook het huren van de geluidsinstallatie, de attributen en bijvoorbeeld een tafel voor de goochelaar zit in de prijs verwerkt.

Het enige dus waar u bij Alex Buijk van zult schrikken zijn de goochelacts van hem zelf. En zelfs als hij uw portemonnee laat verdwijnen krijgt u deze met inhoud en al terug. De prijs die we van te voren met elkaar hebben afgesproken, is de prijs die u ook uiteindelijk betaalt.

Een goochelaar voor een kinderfeestje of een feest voor volwassenen of voor senioren, voor de prijs maakt het niet uit wie de doelgroep is

Van tevoren een prijs noemen voor het huren van een goochelaar is moeilijk. Er zijn namelijk veel factoren van invloed op de prijs van het huren van een professionele goochelaar. Het meest van belang voor de prijs van de goochelaar is de duur die u bepaalt voor het feestje of kinderfeestje. Het aantal personen dat u voor het feestje verwacht en de acts die u ons wilt laten doen is niet van invloed op de prijs.

Alex Buijk heeft veel ervaring met het als goochelaar optreden op feesten voor volwassenen of een kinderfeestje. Ook heeft hij speciale acts voor goocheloptredens voor senioren. Maatwerk is sowieso altijd mogelijk en het leuke voor u is dat de keuze van het soort goocheltrucs niet van invloed is op de prijs van de goochelaar.