Page content

Tafelgoochelaar op bruiloft

Tafelgoochelaar op bruiloft

Trakteer uw gasten op een feestje door het inhuren van een professionele tafelgoochelaar

Geef uw gasten op uw bruiloft of op een entertainment feest of entertainment kinderfeestje een onvergetelijke ervaring met een professionele tafelgoochelaar. Een professionele tafelgoochelaar zorgt voor een ware belevenis. Uw gasten krijgen van dichtbij te zien hoe een professionele goochelaar kaarttrucs uitvoert, spullen van tafel en uw gasten laat verdwijnen en weer tevoorschijn tovert en betrekt de mensen aan tafel daar zelf ook bij. Dat tezamen zorgt voor een mooi stukje entertainment op uw feest of kinderfeestje.

Is uw interesse gewekt?
Vraag hier direct uw offerte aan

Geen zorgen hoeven maken over uw gasten met een tafelgoochelaar

U kent dat misschien wel. U nodigt mensen uit op een feestje of op een bruiloft en wilt het hen naar hun zin maken. Natuurlijk denkt u goed na over wie aan welke tafel komt te zitten. Maar toch maakt u zich misschien wat zorgen over de sfeer aan tafel. Raken mensen wel met elkaar aan de praat en zullen ze een gezellige avond hebben? Met het inhuren van een professionele tafelgoochelaar bent u van deze zorg verlost. Hij zorgt er juist voor dat mensen een leuke ervaring krijgen en iets hebben om de hele avond over na te praten.

Een tafelgoochelaars wordt ook vaak ingehuurd al entertainment op een feest of op een bedrijfsfeest. Het inhuren van een tafelgoochelaar kan heel goed werken als ijsbreker en al snel zult u de mensen aan de ene na de andere tafel om het hardst horen lachen. Een professionele tafelgoochelaar verstaat zijn vak als goochelaar, maar is tegelijkertijd ook entertainer. Hij weet wat het is om op een feest te staan en de sfeer erin te krijgen.

Wat mag u verwachten van een professionele tafelgoochelaar en wat zijn de kosten van het inhuren op een entertainment feest?

Goochelen is uitermate geschikt om aan een tafel te doen. Alex Buijk laat dan bijvoorbeeld kaarten met een vierdubbele salto door de lucht vliegen en goochelt ze weer tevoorschijn op onverklaarbare plekken. Ook entertaint Alex uw gasten met gokspelletjes. Veel mensen zitten nog lang nadat de tafelgoochelaar al weer is verder gegaan te prakkiseren over die truc.

De kosten van een tafelgoochelaar zijn heel overzichtelijk. Alex Buijk werkt met standaard prijzen voor een entertainment feest of wat voor feestje dan ook. De grootte van de groep heeft dus geen invloed op de prijzen, alleen de duur waarvoor men Alex wil inhuren. De prijs is zeker in vergelijking met andere professionele tafelgoochelaars scherp te noemen, onder meer omdat er geen aparte kosten voor de reistijd worden berekend of voor de huur van audiovisuele apparatuur (m.u.v. tafelgoochelen). Ook maakt het uit of men Alex wil inhuren op een bedrijfsfeest of op een kinderfeestje. Als u vertelt voor wie en hoeveel personen u Alex wilt inhuren, dan noemt hij u zijn prijs.