Page content

Workshop goochelen

Workshop goochelen

Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een professionele goochelaar? Doe dan een workshop goochelen!

Een workshop goochelen is een leuke en gezellige activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens de workshop gaat u samen met de goochelaar aan de slag om een eigen truc te leren en deze vervolgens op een professionele manier aan elkaar te presenteren. Alex Buijk heeft reeds vele workshops goochelen verzorgd en heeft ook voor u een aantrekkelijk programma.

Is uw interesse gewekt?
Vraag hier direct uw offerte aan

Leer het professionele goochelen kennen

Goochelen is steeds populairder en veel mensen willen graag meer weten over de trucs van de goochelaar. Filmpjes op YouTube worden veelvuldig bekeken en ook televisieprogramma’s over professionele goochelaars zijn populair. Ook u kunt een kijkje achter de schermen krijgen door deel te nemen aan een workshop goochelen.

Alex heeft workshops goochelen voor diverse doelgroepen en leeftijden. Ten eerste heeft hij leuke workshops voor kinderen. Een leuke activiteit voor een verjaardag of ander kinderfeest. Omdat Alex van zijn vak houdt heeft hij workshops goochelen voor kinderen voor lage prijzen. Dat komt onder meer omdat u niet voor de kosten voor de reis naar uw huis betaalt, dus waar u ook woont in Nederland of in België!

Ook heeft Alex workshops goochelen voor volwassenen. Een workshop goochelen is een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een familiereünie, een bruiloft of een entertainment kinderfeestje of een feestje met uw club of verenging. Met de workshops van Alex kan voor een dag- of avondvullend programma worden gezorgd. U krijgt dan eerst wat te horen over de basistechnieken van het goochelen en daarna ziet u hoe een aantal bekende goocheltechnieken werkt. Vervolgens zullen de deelnemers zelf een truc kiezen waarbij ze worden geholpen om die truc zelf te leren. Daarna maakt iedereen zich klaar voor de presentatie en bouwen we samen een heuse, professionele goochelshow. Een workshop goochelen staat garant voor een unieke ervaring!

Workshop goochelen voor bedrijven

Wist u dat een workshop goochelen voor uw medewerkers niet alleen een hele leuke, maar ook nuttige en leerzame activiteit is? Goochelen is namelijk veel meer dan alleen maar een verzameling trucs. Bij goochelen draait het ook om het presenteren en timen van de stappen tijdens de trucs, om creativiteit en om het betrekken van het publiek. Allemaal vaardigheden die van groot belang zijn voor het effectief functioneren van uw medewerkers. Alex Buijk heeft dan ook al menigmaal een workshop goochelen voor bedrijven gegeven en hij krijgt daar altijd heel positieve reacties op terug.

Het is op voorhand moeilijk te zeggen wat de prijs is van een workshop goochelen voor bedrijven. Dat hangt onder meer af van het aantal uren waar u Alex voor inhuurt. De prijzen van de workshops goochelen zijn bijzonder scherp, onder meer omdat er geen extra kosten worden berekend. U betaalt dus niet voor de reiskosten en ook niet voor de kosten voor het gebruik van microfoons, stereo en andere apparatuur. Vraag vrijblijvend een offerte voor een workshop goochelen.