Page content

Goochelaar Amsterdam

Goochelaar Amsterdam

Professionele goochelaar in Amsterdam aan het zoeken? Dan heb je die bij deze gevonden. Ik ben magisch entertainer van beroep en ook in Amsterdam en omgeving verzorg ik een breed scala aan magische optredens. Zo trad ik al op in de RAI en heb ik het ABN-AMRO event van een hoge dosis magie en illusie voorzien. Als goochelaar in Amsterdam verzorg ik een complete show op maat. Dit kunnen groots opgezette goochelacts zijn of een aaneenschakeling van kleine magische kunsten, aan jou de keus.

goochelaar amsterdam boeken

Zoekt je een goochelaar in Amsterdam?

Als Amsterdammer zal je het ongetwijfeld met me eens zijn dat de hoofdstad van Nederland bruist op artistiek gebied. Wanneer je hier dus je bruiloft viert, een bedrijfsfeest geeft of anderszins iets te vieren hebt, wil je verzekerd zijn van passende entertainment. Entertainment waar nog lang over wordt nagepraat. Door te kiezen voor mij als ervaringsrijke goochelaar in Amsterdam is dit precies wat je je gasten biedt.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Magische voorstelling in Mokum

Wat je van mij kunt verwachten? Mijn performanceportfolio bestaat onder meer uit spectaculaire goochelshows die jouw publiek een avondvullende belevenis laten ervaren. Hierbij begin ik altijd eerst met een kennismakingsgesprek tussen ons beide. Op basis van jouw wensen en ideeën creëer ik als goochelaar in Amsterdam een magische voorstelling op maat. Indien gewenst kan ik bijvoorbeeld het thema van jouw feest op diverse momenten in de show voorbij laten komen. Goochelaar Alex Buijk treed regelmatig op in de hoofdstad van Nederland, het leuke van goochelen in Amsterdam is dat het altijd weer geweldig is om op schitterende locaties te komen. Zo mocht Alex optreden op een 50 jarige bruiloft die gevierd werd op een rondvaart boot. Dit was een hele gave ervaring

goochelaar paleis van de weemoed

Goochelen voor volwassenen

Wie denkt dat goochelen alleen ter vermaak voor kinderen is, heeft het mis. Als goochelaar in Amsterdam verzorg ik juist voor volwassenen de meest uiteenlopende magische shows die jong en oud vol verwondering aanschouwen. Na afloop komen mensen regelmatig naar me toe met de vraag hoe ik dat toch deed. Daarom kun je me ook als goochelaar in Amsterdam voor workshops inhuren. Tijdens deze workshops leer ik jouw gasten en jou de fijne kneepjes van het goochelen. Uiteraard geldt hiervoor wel een strikte geheimhoudingsplicht… Wil je bijvoorbeeld iets heel persoonlijks voor uw gasten? Kies dan voor tafelgoochelen. Korte goochelacts bij uw gasten aan tafel. Geschikt voor een bruiloft of diner.

Voor meer informatie

Benieuwd wat ik als goochelaar in Amsterdam voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Tijdens ons gesprek geef ik een duidelijk beeld van mijn magische kunsten en de shows of illusies die ik in Amsterdam kan opvoeren. Zo weet je bij mij altijd vooraf waar je aan toe bent en wat je in grote lijnen kunt verwachten. Heb je een bepaald budget te besteden? Geen probleem, ook daarin ben ik zeer flexibel. Ik zorg er altijd voor dat je een passende show krijgt die overloopt van magie en goochelacts.

Speciale wensen of meer info over Alex’s shows?
Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk 
 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Amsterdam.

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Amsterdam

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.