Page content

Goochelaar Breda

Goochelaar Breda

Goochelaar in Breda aan het zoeken? Stel, je hebt een feestje op de planning en staan en je zoekt een goochelaar in Breda. Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. Ik heb zeer ruime ervaring in het verzorgen van wervelende goochelshows in Breda en omgeving. Breda mag dan eens per jaar ‘Kielegat’ heten, bij mij is Breda het hele jaar door verzekerd van een hoog entertainment gehalte. Ik bezorg jouw gasten een belevenis om nooit meer te vergeten. Of je nu een verjaardagsfeest geeft, een bedrijfsfeest of een bruiloft viert, voor iedere gelegenheid heb ik een passend repertoire in huis. Daarnaast verzorg ik in Breda en omgeving ook goochelshows op maat. Daarin bepaal jij het thema en zorg ik voor een magische uitvoering.

Entertainment in Breda voor jong en oud

Magie en illusie weten alle leeftijden te fascineren. Goochelen is dus beslist niet alleen voor kinderen intrigerend. Het is niet voor niets dat illusionisten zoals Hans Klok en David Copperfield wereldwijde bekendheid genieten. Of wat te denken van Victor Mids? Zelfs onze premier wist niet wat hem overkwam. Precies die opperste staat van verbazing weet ik als goochelaar in Breda te realiseren met mijn magische shows. Deze zijn altijd gericht op jouw wensen en publiek. Zo help ik jou graag jouw feest of evenement tot een groot succes te maken.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Van Breepark tot je achtertuin

Tal van tevreden klanten in Breda waarderen me om mijn flexibiliteit. Zo geef ik de ene keer een complete goochelshow in evenementenhal Breepark en sta ik het andere moment bij je in de achtertuin mijn kunsten te vertonen. Of wat te denken van een tafelgoochelaar tijdens een dinerfeest? Door mijn jarenlange ervaring als goochelaar in Breda weet ik precies de juiste toon te zetten. Kortom, bij mij ben je verzekerd van magie op maat.
Super tof bedrijfsfeest

Neem vrijblijvend contact met me op

Wil je graag meer weten over mijn goochelkunsten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Ik leg je precies uit hoe ik jouw feest of evenement in Breda zou aanpakken. Op basis daarvan weet je of het inhuren van mij als goochelaar bij jouw gelegenheid past. Ook qua budget ben ik altijd transparant. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je op de dag zelf volop genieten. Magische entertainment in Breda ligt bij mij binnen handbereik!

Speciale wensen of meer info over Alex’s shows?
Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk 
 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Breda.

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Breda

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.