Page content

Goochelaar Roosendaal

Goochelaar Roosendaal

Als je op zoek bent naar een goede goochelaar in Roosendaal sta ik graag tot je dienst. Mijn naam is Alex Buijk en ik ben magisch entertainer van beroep. Mijn shows zijn ook in Roosendaal een groot succes. Door mijn jarenlange ervaring weet ik jouw publiek van begin tot eind te boeien met mijn goochelacts, illusies en magie. Ik pas mijn show geheel aan op jouw wensen. Of je nu een goochelaar zoekt als verrassende act op je bruiloft, je bedrijfsfeest met magie wilt opluisteren of een tafelgoochelaar wilt tijdens een bijzonder diner: ik verzorg een wervelende show waar nog lang over wordt nagepraat.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Magie in Roosendaal

Sinds jaar en dag ben ik actief als goochelaar in Roosendaal. Zo kun je me bijvoorbeeld als beursgoochelaar inhuren voor een magische show in evenementenhal Metsj Point. Uiteraard verzorg ik hier ook bedrijfsfeesten op maat en wat te denken van een diner met mij als tafelgoochelaar? Het publiek is altijd even enthousiast in Roosendaal en dit maakt het dat ik ze graag trakteer op een spectaculaire show op onder andere recreatiepark De Stok.

Goochelaar op bruiloften in roosendaal

Ook voor je bruiloft kun je me als goochelaar in Roosendaal inhuren. Wat je je daarbij voor moet stellen? Simpel. Een magisch verlengstuk van jouw sfeervolle Brabantse bruiloft. Na een kennismakingsgesprek zorg ik ervoor dat je een complete goochelshow kunt verwachten met alles erop en eraan. Hierdoor wordt de mooiste dag in je leven pas echt een belevenis om nooit te vergeten.

Goochelaar op bruiloft

Bedrijfsfeesten in Roosendaal

Roosendaal staat ook wel bekend als logistieke hotspot. Eén van de redenen waarom veel bedrijven in Roosendaal gevestigd zijn. Als goochelaar in Roosendaal word ik dan ook regelmatig geboekt voor een bedrijfsfeest of personeelsuitje. Door de louter positieve reacties na afloop durf ik ook jou te verzekeren van een succesvolle show waar iedereen met veel plezier op terugkijkt.

Bedrijfsfeest roosendaal

Een goochelaar in Roosendaal inhuren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement of feest? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met me op. Ik zet alles op alles om jouw feest van een hoge dosis magie en entertainment te voorzien. Klanttevredenheid voert bij mij altijd de boventoon. Daarom ben ik heel flexibel en pas ik iedere show aan conform jouw wensen. En budget. Dus ook bij een beperkt budget kun je bij mij rekenen op een wervelende show vol magische entertainment.

Speciale wensen of meer info over Alex’s shows?
Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk 
 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Roosendaal

 

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Roosendaal

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.