Page content

Goochelaar Rotterdam

Goochelaar Rotterdam

Goochelaar Rotterdam aan het zoeken? Als ervaringsrijke goochelaar in Rotterdam weet ik iedere gelegenheid, groot en klein, van een hoge dosis magie en entertainment te voorzien. Dus of je nu een complete goochelshow in Ahoy verzorgd wilt hebben of een magische sfeer aan je verjaardagsfeestje wilt toevoegen: met mij als magisch entertainer ben je van succes verzekerd. Ik kan hierbij bogen op talloze tevreden opdrachtgevers. Vooral mijn flexibiliteit en ‘magie op maat’ worden door velen bijzonder gewaardeerd. Klanttevredenheid staat bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Magie in Europa’s Nummer 1 Havenstad

Rotterdam staat onder meer bekend als Europa’s grootste haven- en industriecomplex. Dit betekent dat hier veel bedrijven en andere instellingen gevestigd zijn. Daardoor heb ik in de loop der jaren als goochelaar in Rotterdam veel ervaring op mogen doen en shows mogen verzorgen. Ook wanneer je als bedrijf internationale gasten hebt, kun je ze uitstekend op een goochelshow trakteren. De taal van magie is immers universeel en wordt wereldwijd begrepen. Ik help je graag een wervelende show neer te zetten waar ook je buitenlandse gasten nog lang over napraten.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Van bruiloften tot verjaardagsfeesten

Ook voor goochelacts tijdens bruiloften en verjaardagsfeesten in ‘Roffa’ ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. Tijdens ons kennismakingsgesprek luister ik aandachtig naar je wensen en het eventuele thema dat ik tijdens mijn optreden terug moet laten komen. Uiteraard wordt het geheel voorzien van hoogstaande goochelkunsten. Zo ben je met mij als goochelaar in Rotterdam verzekerd van een bijzonder hoogtepunt tijdens een memorabele gelegenheid of gebeurtenis.

goochelaar Euromast Rotterdam

Magie aan tafel in Rotterdam

Voor een goochelaar in Rotterdam is de diversiteit aan repertoiremogelijkheden gigantisch. Wat bijvoorbeeld te denken van een tafelgoochelaar die je gasten tijdens een dinergelegenheid van de ene verbazing in de andere laten vallen? Ook hierin ben ik je graag van dienst. Doordat ik professioneel goochelaar ben met veel ervaring weet ik precies welke goochelacts geschikt zijn voor deze momenten.

Goochelaar huren rotterdam

Meer weten over magische entertainment?

Wanneer je graag meer informatie wilt over deze goochelaar in Rotterdam, verzoek ik je geheel vrijblijvend contact met me op te nemen. Wanneer je me graag wilt inhuren, neem ik eerst de tijd voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we hierin je wensen, je budget en hoe deze te combineren tot een onvergetelijk optreden.
Speciale wensen of meer info over Alex’s shows?
Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk 
 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Rotterdam.

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Rotterdam

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.