Dynamo

De wereldberoemde Britse illusionist en goochelaar Dynamo werd op 17 december 1982 geboren als Steven Frayne. Zijn eerste optreden op tv was op Channel 4 bij het programma ‘Richard & Judy’. Al snel kreeg hij met ‘Dynamo’s Estate of Mind’ zijn eigen tv-programma, maar brak pas echt door met ‘Dynamo: Magician Impossible’. Hierin reist hij de wereld rond om mensen overal te laten verwonderen over zijn trucs. Vooral zijn goochelacts met wereldwijde beroemdheden zoals Robbie Williams, Lindsay Lohan en Will Smith maken hem een graag geziene entertainer.

Prijzen aanvragen van Alex Buijk                     Contact opnemen met Alex Buijk         

Hoe doet hij dat toch?

Wanneer Dynamo skateboardt op een dubbeldekker, zweeft, of uit een watermuur komt wandelen, vraagt het gehele publiek zich af hoe hij dit toch doet. In tegenstelling tot de meeste andere goochelaars en illusionisten geeft hij hier redelijk veel van prijs. Bijvoorbeeld ter promotie van een nieuwe smartphone. Want met een smartphone ben je voor sommige goocheltrucs al halverwege, aldus de goochelaar. Het enige dat je naast je telefoon nodig hebt zijn wat rekwisieten en een perspectief dat enigszins geforceerd is.  

Kleine aanpassing van onze perceptie

Dynamo speelt bij zijn goochelacts vooral met onze perceptie. Hij zegt zelf dat een kleine aanpassing aan het perspectief voor grootse realiteitswaarnemingen kan zorgen. Dat hij hierin succesvol is blijkt wel uit zijn grote schare fans. Deze zijn gefascineerd door zijn bijzondere en indrukwekkende trucs. Zo toverde hij sneeuw in Oostenrijk om tot diamanten, veranderde hij lottotickets in geld en liet hij vlinders van karton tot leven komen.

Goochelaar van de sterren

Ook bij wereldberoemde sterren kan Dynamo altijd op een enthousiaste begroeting rekenen. Iedereen was in opperste staat van verbazing toen hij Lindsay Lohan liet zweven. En wie herinnert zich nog de kaarttrucs waarmee hij onder meer actrice Gwyneth Paltrow in verbijstering achterliet? Datzelfde geldt voor goocheltruc die hij bij de Amerikaanse acteur Will Smith ten uitvoer bracht. Naast goochelacts en illusies blijkt Dynamo ook over voorspellende gaven te beschikken. Zo won hij 10.000 pond toen hij tot in detail wist te voorspellen op welke wijze Spanje dat betreffende jaar Europees voetbalkampioen werd.   Check hier meer over Dynamo. Alex zijn show is natuurlijk niet te vergelijken met die van Dynamo. Maar wil jij een super coole act op jouw feest dan sta ik uiteraard voor jou klaar. Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk.  

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

    
Reactie plaatsen