Hans Kazan

Ongetwijfeld één van Nederlands meest bekende goochelaars is Hans Kazàn. Hij werd in 1953 als Hans Mulders geboren en verwierf landelijke bekendheid toen hij in 1976 als goochelaar in ‘Ren je Rot’ ten tonele verscheen. Daarna kreeg hij zijn eigen goochelshow op televisie. Ook presenteerde hij als quizmaster het tv-programma Prijzenslag. Tegenwoordig kun je Hans Kazàn boeken als presentator, dagvoorzitter, gastspreker en uiteraard als entertainer. Gedurende zijn magische shows verkeert het publiek een half uur lang non-stop in opperste staat van verbazing. De shows van Kazàn staan bekend om een hoog interactief gehalte, humor en bovenal magie.

Prijzen aanvragen van Alex Buijk                     Contact opnemen met Alex Buijk                      

Vallen, opstaan en verdergaan

Door zijn bewogen leven is Hans Kazàn bij uitstek geschikt als gastspreker voor onder meer bedrijven. Hij zet gepassioneerd uiteen hoe je na vallen weer opstaat en verdergaat. Het geheel wordt hierbij voorzien van de nodige humor en uiteraard magie. Hij illustreert zijn inspirerende verhaal met magische effecten die het publiek ademloos weten te boeien. Zo kan Hans Kazàn ook als gastspreker bogen op een indrukwekkende staat van dienst. Referenties werden hem tot nu toe bijvoorbeeld gegeven door de Aegon, de Rabobank en zelfs Nike.

Magie in de genen

Dat magie in de genen kan zitten bewijzen de kinderen van Hans Kazàn. Zo vormen zonen Oscar en Renzo samen met Mara, de vrouw van Renzo, het trio Magic Unlimited. Ook zoon Steven heeft voor het entertainment vak gekozen, zij het in het genre magie en comedy. Hij reist inmiddels al jarenlang over de wereld met zijn spraakmakende acts. Datzelfde geldt overigens voor Magic Unlimited. Wil je de hele familie Kazàn boeken, dan kan dat ook. Als ‘The Amazing Magic Family’ verzorgen ze iedere denkbare show. Zo is de confrontatie tussen Steven en vader Hans Kazàn hilarisch te noemen. Hans verzorgt tijdens deze optredens de magische illusies en Steven zorgt voor een gezonde dosis humor.   Check hier meer over Hans Kazan. Alex zijn show is natuurlijk niet te vergelijken met die van Hans Kazan of die van Magic Unlimited? Maar wil jij een super coole act op jouw feest dan sta ik uiteraard voor jou klaar Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk   

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

  
Reactie plaatsen