Hans Klok

Nederlands meest bekende illusionist en ver daarbuiten is zonder twijfel Hans Klok. Klok werd op 22 februari 1969 in Purmerend geboren. Al vroeg ontdekte hij dat een wereld vol magie en illusie precies bij hem paste. Toen hij nog maar 10 jaar oud was kreeg hij een goocheldoos waarmee hij optrad op diverse verjaarspartijtjes. Twee jaar later werd hij Nederlands jeugdkampioen goochelen en op zijn 14e werd hij Europees jeugdkampioen. Vandaag de dag staat hij internationaal bekend om zijn spectaculaire en magische shows waarin hij optreedt voor en met beroemdheden zoals Rihanna en uiteraard Pamela Anderson.

Prijzen aanvragen van Alex Buijk                     Contact opnemen met Alex Buijk                      

Diversiteit in optredens

Denk nu niet dat een optreden van Hans Klok alleen voor de internationale showbizz is weggelegd. Je kunt de meesterillusionist ook inhuren voor een performance op beurzen, tijdens evenementen en bijvoorbeeld voor een productpresentatie. Uiteraard blijven ook televisieoptredens tot de diverse mogelijkheden van Klok behoren. Dat is immers waar hij indertijd mee doorbrak. In 1993 mocht hij bij de revue van André van Duin een gastoptreden verzorgen. Samen met de optredens in Duinrell en de Studio 21 dinershows in Hilversum werd hiermee de basis gelegd voor het ongekend grote succes van Klok.

‘The Fastest Magician in the World’

Zelf noemt hij zich tegenwoordig ‘The Fastest Magician in the World’. Dit vindt waarschijnlijk zijn oorsprong in de in 1990 gewonnen Nederlandse Grand Prix prijs met het optreden ‘De Snelste Metamorfose ter Wereld’. Toen Hans Klok in 1996 door de NBC werd gevraagd voor een show in Caesars Palace, Las Vegas, wekte hij ook de interesse van de Amerikanen. Het enthousiasme van onder meer het Amerikaanse publiek werd in 2007 alleen maar groter. Hoewel Klok eerst Carmen Electra wilde introduceren als zijn assistente, kon ook Pamela Anderson op veel positieve reacties rekenen. Carmen Electra moest zich vanwege claustrofobie als assistente terugtrekken. Check hier meer over Hans Klok. Alex zijn show is natuurlijk niet te vergelijken met die van Hans Klok? Maar wil jij een super coole act op jouw feest dan sta ik uiteraard voor jou klaar Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk   

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

 
Reactie plaatsen