Camping goochelaar

Camping goochelaar

Camping goochelaar aan het zoeken? Wat je je bij een camping goochelaar voor moet stellen? Simpel. Een professionele goochelaar die de campinggasten van aankomst tot vertrek weet te fascineren met spannende en spectaculaire goochelacts. Deze goochelacts zijn geschikt voor jong en oud. Dus of je nu een entertainmentvorm voor kinderen zoekt, of volwassenen wat magie tijdens hun vakantie wilt bieden: een camping goochelaar weet precies hoe hier invulling aan te geven. Dit kan zijn tijdens de grote zomervakantie of bijvoorbeeld gedurende speciale feestdagen zoals Pasen. De professionele camping goochelaar past zijn repertoire hierop aan en zal iedere toeschouwer van begin tot eind enthousiasmeren.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Rondlopende goochelaar op een camping

Een camping is een uitgelezen locatie voor de tafelgoochelaar. Terwijl de campinggasten bijkomen van een indrukwekkende dag is het volop genieten geblazen tijdens de goochelacts van de magische entertainer. Je kunt er als campingeigenaar voor kiezen om de goochelaar in het campingrestaurant rond te laten open of over het gehele park. Voor jong en oud heeft de goochelaar campings een toepasselijke goocheltruc op zak. Dit geeft een extra leuk accent aan verblijven van bijvoorbeeld complete families, zoals bij een reünie.

Complete entertainmentshow op een camping

Ook als onderdeel van je entertainmentprogramma kun je als campingeigenaar uitstekend een beroep doen op de goochelaar campings. Zoek je bijvoorbeeld naar een avondvullend programma dan zal de campinggoochelaar hier een magische en veelzijdige invulling aan geven. Tijdens hun vakantie zijn je gasten in een uitgelaten sfeer. De campinggoochelaar weet hier met zijn of haar goochelacts een extra dimensie aan toe te voegen. Succes gegarandeerd.

Camping goochelaar Alex Buijk

Magisch entertainer Alex Buijk kan bogen op tal van tevreden opdrachtgevers waaronder diverse campingeigenaren. Wil je graag weten wat Alex voor de entertainment op jouw camping kan betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op. Samen met jou creëren we een passend programma waar al je campinggasten volop van zullen genieten. Speciale wensen of meer info over Alex’s shows? Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk   

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Reactie plaatsen