Rondlopende goochelaar

Rondlopende goochelaar

Hoe groot of klein jouw locatie ook is, het inhuren van een tafelgoochelaar behoort eigenlijk altijd tot de mogelijkheden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld complete goochelshows werkt een rondlopende goochelaar letterlijk op de vierkante centimeter. Dit doet beslist niet af aan de fascinatie voor de getoonde goocheltrucs. In tegendeel, goochelacts aan tafel kunnen altijd rekenen op tal van WOW reacties bij jong en oud. Dit komt niet in de laatste plaats doordat juist bij tafel goochelen de grootste interactie met de gasten plaatsvindt. Een professionele goochelaar weet hierbij zowel kinderen te betrekken als volwassenen in verwondering achter te laten.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Hilariteit ten top

Stel, je geeft een diner tijdens je verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of reünie. Meestal valt er aan tafel weinig enerverends te beleven. Gespreksstof raakt op den duur op en ook willen er weleens onverhoopte stiltes vallen. Door een rondlopende goochelaar in te huren weet je hier een verrassende draai aan te geven. Tussen de gangen door komt de entertainer langs met tal van goocheltrucs die vaak grote hilariteit teweegbrengen. Het resultaat? Je gasten vermaken zich hoe dan ook en er is opeens gespreksstof te over. Want hoe deed hij dat toch met die kaarttruc? Of welke truc deed hij bij jullie?

Genieten geblazen met een rondlopende goochelaar

Als gastheer of gastvrouw wil je natuurlijk dat je gasten met een positieve blik terugkijken op jouw feest of evenement. Met een rondlopende goochelaar is dat precies het resultaat. Niet dagenlang maar maandenlang wordt er nog nagepraat over de goocheltrucs aan tafel. Die ene vriend of vriendin weet nu dan eindelijk hoe de truc in elkaar steekt. Maar lukt het hem of haar daadwerkelijk de truc zelf op te voeren?

Ook een tafelgoochelaar inhuren

Wanneer je besluit je feest of evenement ook op te luisteren met een professionele goochelaar die rondloopt op locatie, staat magisch entertainer Alex Buijk graag tot je dienst. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies de juiste magische toon te zetten tijdens jouw gelegenheid. Bel gerust voor meer informatie of het direct inhuren van zijn goochelkunsten. Speciale wensen of meer info over Alex’s shows? Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk   

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Reactie plaatsen