Workshop goochelen

Workshop goochelen

Een zeer gewaardeerde activiteit tijdens bedrijfsuitjes en feestjes is een workshop goochelen. Wanneer je een workshop bij een ervaren goochelaar volgt, zullen tal van magische goochelgeheimen op inspirerende wijze voor je ontvouwd worden. Dit is zeker niet alleen voor kinderen een fascinerende activiteit. Ook volwassenen gaan helemaal op in de grote diversiteit aan goocheltrucs. Het mooie aan deze workshops is bovendien dat je je collega’s, familie en vrienden op een heel andere manier leert kennen. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat jij voortaan de gevierde man of vrouw zult zijn tijdens personeelsuitjes en andere bijeenkomsten.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

Een workshop goochelen tijdens of na een goochelshow

Hoe vaak hoor je bij een optreden van een goochelaar niet “hoe doen ze dat toch?”. Vooral na een complete goochelshow van een professionele entertainer wordt hierover volop gediscussieerd. Hoe leuk is het dan om tijdens of na afloop van wervelende show met elkaar een workshop goochelen te volgen? Tijdens deze workshop onthult de beroepsgoochelaar tal van geheimen die voor veel mensen altijd een mysterie zullen blijven. De goocheltrucs waarover je je in de zaal nog het hoofd brak worden op vakkundige wijze voor je opgehelderd. Daarbij zal de goochelaar je precies leren hoe jij je deze goocheltrucs meester kunt maken.

Goochelworkshops voor jong en oud

Een workshop goochelen is beslist niet leeftijdsgebonden. Een beroepsgoochelaar zal zijn of haar workshop altijd op maat weten samen te stellen. Zo is een goochelworkshop een erg mooie activiteit tijdens het verjaardagsfeestje van je kind en tegelijkertijd een enerverende bezigheid tijdens bijvoorbeeld een personeelsuitje. Ook voor familiedagen en reünies wordt regelmatig voor een goochelworkshop gekozen. Indien gewenst kun je zelfs aangeven of er een bepaald thema aan de workshop verbonden moet zijn.

Workshop goochelen

Professioneel verzorgde goochelworkshop

Wanneer je ook een workshop goochelen als activiteit aan een speciale dag wilt toevoegen, kies dan voor Alex Buijk. Alex is magisch entertainer van beroep en weet van iedere goochelworkshop een unieke belevenis te maken. Je kunt hierbij kiezen voor een combinatie met een complete professionele goochelshow of een op zichzelf staande workshop. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Samen stellen we dan precies de workshop samen die past bij jouw evenement.Speciale wensen of meer info over Alex’s shows? Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Reactie plaatsen