Video Aspect Ratio: 4:1

Goochelaar voor kinderen Chico's tovershow

Zeker een van de leukste goochelshows van Nederland

Bekijk de hele video

Kinder goochelaar met een top goochelshow "chico's tovershow"

Tijdens deze goochelshow neem ik alle kinderen mee op avontuur in mijn magische wereld. De kinderen zullen starten met een kleine warming up waarbij ze mogen klappen juichen joelen en stampen met de voeten op de grond. Na deze warming up gaan wij allemaal toveren, kleuren, zingen en dansen. Uiteraard komt mijn lieve aapje Chico ook nog langs om te toveren, Chico zal een hele leuke truc uitvoeren en daar heeft hij natuurlijk wel een mooie assistente voor nodig. Word jij de nieuwe assistente van Chico? Dit aapje is geweldig en kinderen zullen verliefd op hem worden ;-)

Wat een geweldige show heeft Alex gegeven voor onze school, Eerst mocht de onderbouw genieten van de leuke tovershow met in de hoofdrol het schattige aapje. hierna mocht de bovenbouw de spannende show mee beleven


Wilhelminaschool Helmond ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedankt voor de show die je hebt gegeven tijdens de bonte avond van de huttenbouw in Roelofarendsveen. En echt super dat je onder het opruimen van je eigen spullen nog even als assistent mee wilde doen in de act van een goochelaar in spe .Vakantie Spelen Alkemade ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Chico's Tovershow is een grote hit! De kinderen bleven enthousiast van begin tot eind. Leuk dat er zoveel interactie was en dat kinderen een rol kregen in jouw show. Ook Chico zullen ze niet snel vergeten,  Niet alleen de kids waren enorm onder de indruk, wij ook! IT WAS MAGIC!

ST Martinus school Rucpen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bekijk hier hoe "Chico's tovershow" er uit ziet

Chico's tovershow op jouw event?

Een groot feest met Chico!

Ook zal ik vertellen hoe je een olifant kan laten verdwijnen van het grote podium, hierbij komen wel hele grote goochelstokken tevoorschijn. Zelfs een goochelstok van 5 meter komt tevoorschijn op het podium. De show zit vol interactie, de kinderen zullen zich geen minuut vervelen. Het unieke van deze show is dat ook de volwassenen / leraren worden betrokken bij de show. Zo krijg je een leuke interactie tussen de kinderen en de volwassenen. Chico's tovershow is perfect voor basisscholen of tijdens een groot kinderevenement. Daarnaast is deze show ideaal te combineren met de Cool Factor (een coole goochelshow voor kinderen).

Bananen Chico houd van bananen, gelukkig krijgt hij na zijn act een heerlijk bannaantje.

Ondeugend! Chico is soms heel ondeugend, maar dat vinden de kinderen echt niet erg hoor ;-)

Liefde is! Iedereen die chico ziet zal meteen verliefd op hem worden. Tja het is en blijft een aap! 

Zoek je goochelaar maar geen kindergoochelaar?

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Logo onthulling

Ook Chico op jouw feest?