arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Kindershow de Wonderkroon

Een magisch sprookje om nooit te vergeten

Bekijk de hele video

Goochelen voor kinderen
de leukste kindershow


Goochelen voor kinderen, dat gebeurt tijdens het prachtige sprookje van de Wonderkroon. De Wonderkroon is een magisch sprookje waar bij de kleintjes worden meegenomen in de avonturen van Koning Sebaldebal, Boef Tinus Trechter en Tovenaar Malouk.
Tevens kun je ook het boek van de Wonderkroon bestellen zodat je thuis het sprookje nog eens na kunt lezen.
Kijk voor meer informatie over het voorleesboek op www.dewonderkroon.nl

De Wonderkroon, wat een leuke kindershow. Wat hebben de kinderen genoten van dit sprookje. Leuk dat we achteraf ook nog een boek kregen met exact het zelfde verhaal. Prachtig gemaakt Alex.
Leuk dat wij "onze" kinderen nog kunnen bewonderen in het filmpje

Basisschool de Saffier ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tijdens koningsdag hebben wij van Alex uitgenodigd om een echte koningsshow te verzorgen. En wat was het geslaagd. 2000 mensen in publiek bleven geboeid naar de show kijken. Voor ons een zeer geslaagd event


Oranje comite  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat een betoverende show. De allerkleinste vonden het wel wat spannend met de gemene boef, maar gelukkig heeft de tovenaar het allemaal weer met ze goed gemaakt. Wij als oudervereniging vonden het geweldig. Alex Bedankt


Oudervereniging jozephschool ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Bekijk deze superleuke kindershow de Wonderkroon

De wonderkroon op jouw event?

Een Magisch Sprookje

De Wonderkroon is een sprookje waarbij iedereen wordt meegenomen in de wereld van Koning Sebaldebal. Koning Sebaldebal heeft namelijk een Wonderkroon die wel hele magische wonderen kan verrichten. Maar helaas zijn er kapers op de kust, namelijk de gemene boef Tinus Trechter. Deze boef zal er alles aan doen om de Wonderkroon van de Koning te stelen. Maar gelukkig is daar de oude tovenaar die er voor kan zorgen dat het sprookje weer goed af loopt. De Wonderkroon is een spannende show waarbij kinderen van 3 tot 8 jaar zullen gaan geloven in de magie. De koning, de boef en de tovenaar zullen met de kinderen veel magische en interactieve momenten beleven.

Kindershow Boeken? Deze leuke kindershow 

is een magisch sprookje met veel interatie.

De Wonderkroon het magisch sprookje

De Wonderkroon is een magisch sprookje waarbij de kinderen worden meegenomen in de wereld van een sprookje en de magie. Een kindershow voor de leeftijden 3 tot 8 jaar. Koning Sebaldebal is een hele lieve koning met een wel heel bijzondere kroon op zijn hoofd, dat is de wonderkroon. Als de Koning deze Wonderkroon op zijn hoofd heeft kan hij dingen laten verdwijnen en verschijnen, het lijkt wel toveren. Na een paar demonstraties zal de koning zijn kasteel verlaten om zijn kinderen uit school te halen. Helaas gebeurd er dan iets verschrikkelijks Boef Tinus Trechter komt het kasteel binnen en zal de wonderkroon stelen. Oei wat zal de koning verdrietig zijn. Gelukkig komt er een hele oude tovenaar genaamd Tovenaar Malouk langs om de Wonderkroon weer terug te toveren.

Kindershow en Voorleesboek in een!

De Wonderkroon is niet alleen maar een leuke kindershow. Alex Buijk heeft zijn show namelijk ook vertaald naar een heel leuk en spannend voorleesboek. Dit voorleesboek bevat alle onderdelen van de kindershow en maakt het dus een ware beleving als je zowel de kindershow hebt gezien en het voorleesboek hebt gelezen. Voor Kinderen is dit direct een herkenning. Vergelijk het maar eens met een bekend sprookje. Kinderen hebben een hele rijke fantasie. na het lezen van het voorleesboek vullen ze dit visueel al direct in. Hoe tof is het dan als ze ook nog eens een kindershow kunnen bekijken wat al een eigen leven heeft in het hoofd van het kind. Gratis Voorleesboek De Wonderkroon Boekt u De Wonderkroon dan krijgt u er GRATIS het voorleesboek bij zodat u of voor de show of na de show het verhaal nog eens rustig kunt na vertellen aan de kinderen. Let maar op De Wonderkroon wordt het favoriete boek van uw kind.

Wie schuilt er achter De Wonderkroon?

Kindervoorstellingen zijn er in verschillende vormen. Alex Buijk, professioneel kinderentertainer, voert het magische sprookje Koning Sebaldebal en de magische wonderkroon uit. Kinderen zullen het fantastisch vinden wanneer de verschillende personages voorbij komen. Deze voorstelling is op locatie uit te voeren. Bijvoorbeeld op een kinderfeest, braderie of bedrijfsfeest. De kinderen zullen van begin tot eind vermaakt worden en een onvergetelijke dag beleven.

Kindervoorstellingen

Kindervoorstellingen zijn er in verschillende vormen. Alex Buijk, professioneel kinderentertainer, voert het magische sprookje Koning Sebaldebal en de magische wonderkroon uit. Kinderen zullen het fantastisch vinden wanneer de verschillende personages voorbij komen. Deze voorstelling is op locatie uit te voeren. Bijvoorbeeld op een kinderfeest, braderie of bedrijfsfeest. De kinderen zullen van begin tot eind vermaakt worden en een onvergetelijke dag beleven.

De kindervoorstelling en de drie personages

De kindervoorstelling bevat drie verschillende personages, namelijk Koning Sebaldebal, Boef Tinus Trechter en Tovenaar Malouk. Deze drie personages worden gespeeld door Alex Buijk waar hij verschillende kostuums voor gebruikt. Deze prachtige kostuums geven het verhaal nog meer kracht. Naast de kostuums is er ook een daadwerkelijk kasteel decor waar het verhaal zich afspeelt. Prachtig kasteel als decor Interactieve kindervoorstelling Een sprookje waar magische dingen gebeuren Gebruik spannende woorden Een gegarandeerd succes Ideaal voor scholen, bibliotheken enz enz.

Boef Tinus Trechter

Boef Tinus Trechter is een hele gemene boef die de Wonderkroon van koning Sebaldebal wilt stelen. Hij zal op een hele gemene manier er achterkomen waar de Wonderkroon zich bevind. Daarna zal de boef met een grote bom de kluis van de koning opblazen om zo de Wonderkroon in zijn bezit te krijgen. Tijdens de kindershow zullen de kinderen boef Tinus Trechter erg spannend vinden maar gelukkig schuilt er achter de boef toch stiekum een hele lieve boef

De leukste kindershow met een gemene boef ;-)

Boef Tinus Trechter "een gemene boef die ook heel lief kan zijn" Kindershow huren? Tijdens deze show zal iedereen het naar zijn zin hebben. de kinderen zitten op het puntje van hun stoel te genieten hoe boef Tinus Trechter de kroon steelt van de koning. Weet je wat nog spannendere is? Er zal zelfs iemand uit het publiek de boef mogen helpen om nog meer geld van de koning te stelen. Dit wordt dan de hulp boef van Boef Tinus Trechter. een show vol interactie waarbij kinderen het sprookje "De Wonderkroon" tot leven zien komen. Na de show is het mogelijk om het boek te kopen en te laten signeren door een van je favoriete karakters.

Kindervermaak met deze geweldige kindershow

Kindervermaak aan het zoeken? De Wonderkroon maakt het mogelijk om op locatie een hele leuke kindershow te geven, een spannend verhaal voor te lezen of een gave kleurwedstrijd te organiseren. Natuurlijk is een combinatie ook mogelijk! Alles staat in het teken van de kinderen. Zij moeten de dag van hun leven hebben. De verschillende vormen van kindervermaak zijn op locatie uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, kinderfeest, braderie of iets anders. De kinderen worden actief vermaakt door professioneel entertainer Alex Buijk. Entertainment voor de allerkleinste 100% genieten Gegarandeerd een succes Een magisch sprookje

Tovenaar Malouk en de Wonderkroon

Dat is de naam van het magische verhaal die onder andere terugkomt in de kindershow. De kinderen worden meegenomen in de wereld van magie. De koning heeft een hele speciale kroon. Met deze kroon is het mogelijk om spulletjes te laten verdwijnen en weer te laten verschijnen. De kroon is voor de koning ontzettend belangrijk. Tijdens het sprookje loopt ook de Boef Tinus Trechter rond. Deze boef steelt de kroon van de koning. De koning kan dan geen spulletjes meer laten verdwijnen en weer tevoorschijn laten komen. De koning is sip en wilt zijn kroon terug. Tovenaar Malouk komt daar verandering in brengen en gaat opzoek naar de Boef Tinus Trechter en de Wonderkroon van de koning... Het decor, de kostuums en het verhaal zijn prachtig vormgegeven. Hiermee is het kindervermaak gewaarborgd en de kinderen zullen zichtbaar genieten. Een meesleepend verhaal voor de leeftijden 3 tot en met 8 jaar.

De tofste halloweenshow griezelen maar vooral veel magic en fun

Waar speelt de kindervoorstelling zich af?

Het verhaal speelt zich af in het kasteel waar Koning Sebaldebal leeft. De koning heeft een magische kroon waarmee het mogelijk is om spulletjes te laten verdwijnen en weer te voorschijn halen. Echter mag deze kroon niet in verkeerde handen terecht komen. Dat gebeurd uiteindelijk wel. Boef Tinus Trechter krijgt de magische kroon in handen. De gevolgen zijn niet te overzien. Koning Sebaldebal is verdrietig en wilt zo snel mogelijk zijn wonderkroon terug. Tovenaar Malouk komt daarbij helpen. Tovenaar Malouk moest wel even uit zijn schoonheids slaapje gehaald worden om de wonderkroon terug bij de Koning te krijgen. Nadat de wonderkroon bij de koning is teruggebracht trekt tovenaar Malouk zich terug om zijn dutje te doen. Boef Tinus Trechter wordt opgepakt en verdwijnt waar hij hoort: achter de tralies. De koning is weer apetrots dat zijn kroon weer terug is en wilt daarom met alle kinderen op de foto om de dag met een lach af te sluiten.

De Wonderkroon is een Unieke kindershow die u gezien moet hebben!

Wilt u voor uw evenement nog een leuke kindershow huren? Zoek dan niet verder! De wonderkroon bied u een hele leuke kindershow waarbij een magisch sprookje tot leven komt. Samen met Koning Sebaldebal gaan de kinderen het avontuur van de Wonderkroon beleven. Helaas wil de gemene boef "Boef Tinus Trechter" deze wonderkroon stelen. Als dat maar goed gaat! Tijdens deze leuke kindershow kunt u het volgende verwachten Spanning gegarandeerd Kinderen zitten op het puntje van hun stoel Een gemene boef welke eigenlijk best wel lief is 3 hele toffe karakters Gegarandeerd een top show Gratis het voorlees boek de Wonderkroon Ook een kindershow huren? neem vandaag nog contact op!

Zoek je goochelaar maar geen kindergoochelaar?

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Tafelgoochelaar

Boek vandaag nog magisch sprookje 

de wonderkroon

Koekje erbij