Logo onthullen / onthulling

Wilt u op een spectaculaire manier uw logo onthullen?
Bekijk dan samen met Alex Buijk de mogelijkheden.
Hiernaast ziet u een video van het onthullen van een logo met gebruik van een groot vuurwerkbord. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden die ik graag met u bespreek.

De mooiste manier om uw logo te onthullen

Voor ons bedrijf wat toe was aan een nieuwe naam heeft Alex een geweldige bijdrage geleverd. het was echt spectaculair te noemen met vuurwerk en toebehoren. Het was meer dan de moeite waard.

- Pacoma Europo en Pacoma Systems

Een zeer spectaculaire onthulling van uw logo

Bent u op zoek naar een originele manier om uw nieuwe logo te onthullen? bekijk dan is de mogelijkheden die ik te bieden heb. Er zijn diverse manieren waarop dit mogelijk is, maar deze manier is toch wel spectaculair te noemen. Doormiddel van een vuurwerkbord bekleed met flash papier (zeer snel ontbrandbaar papier) zal ontbranden na een speech / presentatie en zeer snel in vlammen opgaan. vuurwerk fonteinen zullen gaan branden terwijl het nieuwe logo spectaculair is verschenen. Alle aanwezigen zullen zeer verrast zijn door de unieke presentatie van deze logo onthulling. Uiteraard wordt alles zeer professioneel geleverd en is het 100% veilig in te zetten. Na de onthulling is het ideaal om de gasten te vermaken met een tafelgoochelen waarbij het nieuwe logo nogmaals aan bod komt. Mocht u nog meer vragen hebben omtrent een spectaculaire logo onthulling dan hoor ik graag van u.

Wilt u ook een spectaculaire logo onthulling?