Video Aspect Ratio: 4:1

Logo onthullen / Bedrijfsopening

Spectaculaire logo onthulling  

INFO EN BOEKINGEN

Logo onthullen / Bedrijfsopening

Spectaculaire logo onthulling  

INFO EN BOEKINGEN

De mooiste manier om een logo te onthullen

Logo onthullen / onthulling

Wil je op een spectaculaire manier jullie nieuwe logo onthullen?

Bekijk dan samen met Alex Buijk de mogelijkheden.

Hiernaast zie je een video van het onthullen van een logo met gebruik van een groot vuurwerkbord. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden die ik graag met je bespreek.


Voor ons bedrijf wat toe was aan een nieuwe naam heeft Alex een geweldige bijdrage geleverd. het was echt spectaculair te noemen met vuurwerk en toebehoren. Het was meer dan de moeite waard.

PACOMA SYSTEMS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Wat was het vuurwerkbord een groot succes. voor een nieuw pand van onze gemeente heeft Alex met zijn vuurwerbord voor een groot spectacel gezorgd.

Bedankt"

GEMEENTE ROOSENDAAL ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"SRK rechtsbijstand heeft binnen het bedrijf een 2de bedrijf geopend genaamd BRAND MR
Ons logo werd dan ook met brand zichtbaar gemaakt aan al onze medewerkers. ."

SRK RECHTSBIJSTAND

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een zeer spectaculaire 

onthulling van jullie logo

Bent u op zoek naar een originele manier om uw nieuwe logo te onthullen? bekijk dan is de mogelijkheden die ik te bieden heb. Er zijn diverse manieren waarop dit mogelijk is, maar deze manier is toch wel spectaculair te noemen. Doormiddel van een vuurwerkbord bekleed met flash papier (zeer snel ontbrandbaar papier) zal ontbranden na een speech / presentatie en zeer snel in vlammen opgaan. vuurwerk fonteinen zullen gaan branden terwijl het nieuwe logo spectaculair is verschenen. 

Logo onthulling op
jouw event?

Alle aanwezigen zullen zeer verrast zijn door de unieke presentatie van deze logo onthulling. Uiteraard wordt alles zeer professioneel geleverd en is het 100% veilig in te zetten. Na de onthulling is het ideaal om de gasten te vermaken met een tafelgoochelen waarbij het nieuwe logo nogmaals aan bod komt. Mocht u nog meer vragen hebben omtrent een spectaculaire logo onthulling dan hoor ik graag van u.

Zoek je goochelaar i.p.v een onthulling?

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Tafelgoochelaar

Een groot succes met een logo onthulling

Organiseer je binnenkort een eigen feest of bedrijfsfeest? Alex Buijk levert bijzondere magie met magische trucs van heel dichtbij. Met manipulaties en afleiding worden je gasten keer op keer totaal verrast. Geroezemoes, uitroepen van verbazing en gelach werken als een trekpleister voor jong en oud en zijn een bijzondere aanvulling op je feest. Gasten zijn constant met elkaar in gesprek over de bijzondere magische goocheltrucs. Alex Buijk zorgt voor goed vermaak van je gasten en laat ze verrassen met goocheltrucs van dichtbij. Of het nu een zakelijke of persoonlijke aangelegenheid is, Alex komt dichtbij de gasten zodat ze ook van dichtbij verbaast worden over zijn trucs.

 Ook een logo onthullen op jouw event?

Heb je vragen over een logo onthulling, mijn tarieven, de voordelen van een onthulling of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic