Sinterklaasshow

Ideaal als voorprogramma van de Sint

Sinterklaasshow
goochelaar voor sinterklaas

Tijdens deze sinterklaasshow zal ik alle kinderen warm draaien voordat de sint komt. Zo zullen we oefenen met wat sinterklaas liedjes, zullen we dansen op een vet cool pietenlied. Ook wordt er natuurlijk volop gegoocheld. Zelfs aapje Chico komt langs en hij is zelfs verkleed als zwarte piet. Als de show er bijna opzit zullen wij samen met alle kinderen de sint welkom heten.Perfect voorprogramma. Laat kinderen stralen. Perfect voor dat sinterklaas binnenkomt. Magisch in het sinterklaas thema. Wil je ook een programma zonder zorgen en een professional die de kinderen weet te interesseren en te boeien voor dat sinterklaas komt?

Het was een ontzettend leuke show tijdens ons sinterklaasfeest. Wij van de organisatie hebben heel veel positieve reacties ontvangen van zowel ouders als kindjes. Vooral de interactie met de kinderen was ontzettend leuk.  Onze complimenten. Jouw show is echt een aanrader!

De Hypotheker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tijdens het sinterklaas feest hebben wij Alex uitgenodigd om de kinderen te vermaken voordat sinterklaas kwam. Wat was dit leuk en wat hebben de kinderen er van genoten. Veel interactie (ook met de ouders) zorgde voor veel hilariteit. Bedankt!


 RPS analyse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vele reacties gekregen van de ouders. Een week na ons feest werd nog steeds over jou gesproken, Je deed het erg leuk en betrok de kinderen er goed bij. Ook de "knipoog" naar de volwassenen was erg leuk om te zien. Wat pak je iedereen goed in met je show. Leuk gedaan Alex!

Yvonne van der Vliet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

 Voorprogramma Sinterklaasshow

Zoek je goochelaar maar geen sinterklaasshow?

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Tafelgoochelaar

Ook een sinterklaasshow boeken?