arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Magisch entertainment op de vierkante cm!

Bekijk de hele video

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Alex Buijk maakt uw feest compleet. Ziet u het voor u? Uw gasten vermaken zich prima. Een hapje, een drankje. Gewoon goed. Maar u wilt iets speciaals. Iets dat uw gasten nooit vergeten. Met tafelgoochelaar Alex Buijk weet u zeker dat uw gasten nóg meer genieten.Hij weet als geen ander de gasten op de juiste manier te entertainen met de benodigde vingervlugheid humor en natuurlijk magic! Goochelaar Alex Buijk treed proffecioneel op en voelt daarom uw gasten precies goed aan.Alex is razendsnel met kaarten, balletjes, ringen en allerlei andere allerdaagse artikelen.

"Enorm veel enthousiaste reacties gehad. Wij hadden Alex geboekt als tafelgoochelaar tijdens ons huwelijksfeest. Hij was TOP!"

Coen en Marjolein ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken."

Rtl - MCN ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Mijn feest was top!

Alex heeft met zijn tafel goochelen een grote groep feestgangers weten te amuseren." 

Sylvia ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bekijk hoe jouw feest er uit ziet met Alex als goochelaar.

Tafelgoochelaar op feest, 

bruiloft of diner?

Tafelgoochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Altijd al van dichtbij willen zien hoe hij van een blanco briefje, 20 euro maakt? Of hoe hij de ring van een van uw gasten laat verdwijnen en op een onmogelijke plaats weer terug laat komen? Ervaar het zelf. Alex loopt tussen uw gasten van tafel naar tafel en doet verassende goocheltrucs. Met Alex Buijk op uw feest, bruiloft, opening of diner haalt u gegarandeerd top entertainment in huis. Tafelgoochelaar Alex Buijk verrast uw gasten met korte goocheltrucs aan tafel. Uw gasten staan er met hun neus bovenop. Heel dichtbij. Ze vallen van de ene verbazing in de andere. Wat Alex zoal doet? Hij laat kaarten met een vierdubbele salto door de lucht vliegen en goochelt ze weer tevoorschijn op onverklaarbare plekken. Ook entertaint Alex uw gasten met gokspelletjes. Wie wint het geld? Verrassende korte acts die staan voor maximaal plezier Uw gasten doen tijdens het tafelgoochelen actief mee. Heel even zijn zij de sterren op het feest. Het enthousiasme van tafelgoochelaar Alex moedigt ze aan, maar hij dringt ze nooit iets op. Uw gasten staan versteld en praten nog lang na over Alex’ magische goochelkunsten. Uw gasten zullen de gehele avond genieten en nog lang over deze avond na praten.
Zoek je goochelaar maar geen tafelgoochelaar?

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Logo onthulling

Wil jij ook een 

tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Koekje erbij