Video Aspect Ratio: 4:1

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Magisch entertainment op de vierkante cm!

INFO EN BOEKINGEN

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Magisch entertainment op de vierkante cm!

INFO EN BOEKINGEN

Tafelgoochelaar inhuren

Alex Buijk maakt uw feest compleet. Ziet u het voor u? Uw gasten vermaken zich prima. Een hapje, een drankje. Gewoon goed. Maar u wilt iets speciaals. Iets dat uw gasten nooit vergeten. Met tafelgoochelaar Alex Buijk weet u zeker dat uw gasten nóg meer genieten.Hij weet als geen ander de gasten op de juiste manier te entertainen met de benodigde vingervlugheid humor en natuurlijk magic! Goochelaar Alex Buijk treed professioneel op en voelt daarom uw gasten precies goed aan. Alex is razendsnel met kaarten, balletjes, ringen en allerlei andere alledaagse artikelen.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tafelgoochelaar op feest, 

bruiloft of diner?

Altijd al van dichtbij willen zien hoe hij van een blanco briefje, 20 euro maakt? Of hoe hij de ring van een van uw gasten laat verdwijnen en op een onmogelijke plaats weer terug laat komen? Ervaar het zelf. Alex loopt tussen uw gasten van tafel naar tafel en doet verassende goocheltrucs. Met Alex Buijk op uw feest, bruiloft, opening of diner haalt u gegarandeerd top entertainment in huis. Tafelgoochelaar Alex Buijk verrast uw gasten met korte goocheltrucs aan tafel. 

Tafelgoochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Uw gasten staan er met hun neus bovenop. Heel dichtbij. Ze vallen van de ene verbazing in de andere. Wat Alex zoal doet? Hij laat kaarten met een vierdubbele salto door de lucht vliegen en goochelt ze weer tevoorschijn op onverklaarbare plekken. Ook entertaint Alex uw gasten met gokspelletjes. Wie wint het geld? Verrassende korte acts die staan voor maximaal plezier Uw gasten doen tijdens het tafelgoochelen actief mee. Heel even zijn zij de sterren op het feest. Het enthousiasme van tafelgoochelaar Alex moedigt ze aan, maar hij dringt ze nooit iets op. Uw gasten staan versteld en praten nog lang na over Alex’ magische goochelkunsten. Uw gasten zullen de gehele avond genieten en nog lang over deze avond na praten.

Zoek je goochelaar maar geen tafelgoochelaar?

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Logo onthulling

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Organiseer je binnenkort een eigen feest of bedrijfsfeest? Alex Buijk levert bijzondere magie met magische trucs van heel dichtbij. Met manipulaties en afleiding worden je gasten keer op keer totaal verrast. Geroezemoes, uitroepen van verbazing en gelach werken als een trekpleister voor jong en oud en zijn een bijzondere aanvulling op je feest. Gasten zijn constant met elkaar in gesprek over de bijzondere magische goocheltrucs. Alex Buijk zorgt voor goed vermaak van je gasten en laat ze verrassen met goocheltrucs van dichtbij. Of het nu een zakelijke of persoonlijke aangelegenheid is, Alex komt dichtbij de gasten zodat ze ook van dichtbij verbaast worden over zijn trucs.

  Boek een tafelgoochelaar op jouw event!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic