Video Aspect Ratio: 4:1

Goochelaar huren

100% goochelen op de vierkante cm

play_circle_outline

Huur een goochelaar

Goochelaar huren voor uw bruiloft evenement kinderfeest of voor een ander toepassing. Alex buijk zorgt voor een geweldige leuke verrassing voor al uw gasten. Een act voor een feestje of voor een speciale gelegenheid als een bruiloft of voor een communiefeest. En het liefst gaat het om een interactieve activiteit waar uw gasten plezier aan beleven zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. En u overweegt het inhuren van een professionele goochelaar, maar weet misschien niet goed hoe dat gaat. Daarom hier een korte uitleg hoe Alex voor een echt feestje kan zorgen. Heb je nog vragen of opmerkingen dan hoor ik dat uiteraard graag. Liever bellen? geen probleem +31 614668351 

Wil jij ook een magisch feest?

Een gegarandeerd TOP feest bij het inhuren van Alex

Als je Alex Buijk huurt krijgt je niet alleen een goochelaar die trucjes komt doen, maar je krijgt juist een goochelaar die jouw gasten op de perfecte manier kan entertainen. Alex Buijk garandeert dan ook dat alle gasten het geweldig naar hun zin hebben en meedoen met Alex zijn goochelspel. Ook Alex op jouw feest, dat kan heel eenvoudig. Je hoeft enkel met Alex Buijk af te stemmen om wat voor feest het gaat, hij zal vervolgens een passend voorstel geven. Alex houd altijd rekening met de gasten, en stemt zijn goocheltrucs af op de gelegenheid van het evenement. In principe kan Alex optreden voor een feestje voor alle leeftijden. Alex Buijk heeft een speciale goochelshow voor kinderen en hij heeft ook een hele leuke goochelshow voor volwassenen. Als professionele goochelaar wil Alex eenvoudigweg maximaal plezier bieden voor iedereen. Als je Alex Buijk als huurt dan zal Alex zich zelf altijd goed voorbereiden. Dat betekent dat Alex ruim van te voren voor de bruiloft of het kinderfeest contact met u heeft gehad om kennis te maken. We spreken de acts met elkaar door en eventuele speciale wensen. Wilt u bijvoorbeeld een goochelaar voor het communiefeest voor uw zoon of dochter? Dan zullen we samen bespreken hoe we hem of haar op een leuke manier in het zonnetje kunnen zetten. Ook bespreken we wat de beste locatie is voor de goochelaar op het feestje en hebben het over tafels, stoelen en andere benodigdheden. U hoeft zich in ieder geval nooit druk te maken over het verloop. Alex Buijk neemt uw organisatie uithanden en zet een unieke goochelshow voor u weg.

Voor ieder evenement een geschikte goochelaar

Ben je opzoek naar een tafelgoochelaar die op jouw feest rondloopt tussen de gasten? Kijk dan hier!

Ben je opzoek naar een beursgoochelaar die voor extra aandacht zorgt bij jullie stand? Kijk dan hier!

NIEUW "De Mysterybar" 

Wil jj ook iets unieks op jouw feest? Kijk dan hier!

Workshop. Wil jij leren goochelen met je hele team? Kijk dan hier! Gegarandeerd een leuke workshop.

Ben je opzoek naar een goochelaar voor kinderen kijk dan ook eens op http://kindergoochelen.nl/

Het leukste Kinderfeestje

Wil jij ook het aller leukste kinderfeestje? Hoe tof is het als er op jouw kinderfeestje een echte goochelaar komt optreden. Je wilt natuurlijk wel een top feestje, maar hoe zie je nu of iemand goed is? Bekijk altijd een demo en beslis of je dit er leuk uit vind zien. Belangrijk is dat je er een goed gevoel bij hebt.

toffe en unieke openingsdans

De mooiste bruiloft

Een goochelaar op een bruiloft is echt een toegevoegde waarde. Tijdens de receptie is het mogelijk om de aanwezige gasten te entertainen met goocheltrucs die plaats vinden op de vierkante cm. Jullie gasten zullen altijd aan jullie blijven denken. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens de feestavond een optreden te verzorgen. 

Uitleg van een goochelaar

In een workshop goochelen krijg je uitleg van een ervaren goochelaar. Na de uitleg zullen jullie zelf en met hulp van de goochalaar. aan de slag gaan om de trucs onder de knie te krijgen. Ná de workshop krijgt iedereen ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis.  Er wordt vooral veel gelachen en aandacht besteedt aan de presentatie!

Benieuwd naar de prijzen?