Page content

Heeft hele mooie recensies

Heeft hele mooie recensies

Goochelaar Alex Buijk zien optreden?

Schrijf een reactie in Alex Buijk zijn gastenboek en deel uw ervaringen.

  Comment Section

  32 reacties op “Heeft hele mooie recensies


  Door Kick en Ati Bergsma op 14 december 2017

  Het optreden van Alex tijdens onze zilveren bruiloft was een groot succes. Zowel jong als oud hebben genoten van het optreden aan onze tafeltjes. Hoewel iedereen er met z’n neus bovenop zat wist hij onze gasten toch steeds weer te verbazen.


  Door Steven op 26 september 2017

  Voor het kinderfeestje van ons zoontje kwamen we na een speurtocht op internet bij Alex uit. Hoewel er een redelijk aanbod is van kindergoochelaars was Alex de enige die op zijn site duidelijk en transparant was over de shows die hij kon verzorgen en de kosten daarvan.
  Alex bleek tijdens de voorstelling niet alleen een hele goede -en vooral ook leuke!- goochelaar te zijn, hij was ook heel goed in staat om het publiek van 14 jongetjes en meisjes rond de 7 jaar (lekker druk in aantal en gedrag dus) stil te krijgen en geconcentreerd naar de show te laten kijken. Top!
  Het goocheltrucje dat hij na afloop even uitlegde zodat de kinderen zich zelf ook een goochelaar voelde maakte de voorstelling helemaal af. Kortom, top verjaardagsfeestje voor ons zoontje en daardoor ook voor ons als ouders!


  Door Mischa en Jasper op 26 juni 2017

  Alex heeft op onze bruiloft voor prachtige magische momenten gezorgd bij de gasten, zowel volwassenen als kleine kinderen. Zijn aanwezigheid heeft heel goed uitgepakt, Alex is enthousiast en laagdrempelig, en heeft gezorgd voor hilarische momenten. Bedankt!!!


  Door Els en co op 1 mei 2017

  “Dit was het coolste verjaardagsfeestje ooit”, dat was de veelgehoorde reactie na je show. We hebben enorm genoten van je show, je had de groep kinderen helemaal mee. Het was niet alleen een goochelshow, maar ook echt entertainment. Alle kinderen zijn met wilde verhalen huiswaarts vertrokken. Bedankt!


  Door Marjolein Verhulst op 11 april 2017

  Dank je wel voor de geweldige optredens op de kinderfeestjes van onze meiden! Wat vonden de kinderen het fantastisch. Je had de volledige aandacht en hebt ze verbaasd en overrompeld met je trucs! Ons ook trouwens 😉


  Door Anky van Uden op 4 Februari 2017 op 7 februari 2017

  Hallo Alex,

  We willen je nogmaals bedanken voor je show op mijn 50e verjaardag. De avond werd op magische wijze ingevuld door je trucs:). We hebben vele leuke reacties gehad.
  Het is zeker een aanrader.


  Door Laurence Moreau op 18 oktober 2016

  Fantastische show, onze logo verdween in vuur en onze nieuwe logo kwam tevoorschijn. Daarna heeft Alex iedereen aan tafel verbaast met ongelooflijke goocheltrucs. Top!


  Door Ronald op 18 oktober 2016

  Alex,
  je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
  iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act.
  ik kan spreken van een geslaagde avond.
  Tot een volgende keer
  Ronald.


  Door Ciska de Lange op 7 september 2016

  Beste Alex,

  Mede door jouw optreden en workshop, is mijn 50 ste verjaardag onvergetelijk geworden!
  We hebben genoten met onze vrienden van jouw optreden.

  Echt een aanrader!

  Groetjes Ciska


  Door Anja Voermans op 20 juni 2016

  Bij deze willen we u nog eens super bedanken voor de geweldige show en gaan zeker reclame over u maken!!

  Mijn dochter en ook andere kids hebben super genoten!!

  Nog veel succes

  Grtj


  Door Pieter op 28 mei 2016

  Weet het goed te brengen, leuke vent, leuke interactie. Veel complimenten gekregen.


  Door Emma, op 26 maart 2016

  Hallo Alex
  Nog een dikke merci voor jouw optreden!
  Iedereen was heel enthusiast over! We hebben al veel goochelaars gehad, maar so far je bent de beste die al geweest is, volgens mijn dochter en de kinderen! Dat is wel een heel mooi compliment! Ik vond ook heel tof dat je afscheid kwam nemen…dat is echt super!
  Groetjes en tot de volgende,


  Door Carlas Dias op 10 maart 2016

  What a fantastic show! It was amazing how Alex can approach children from all ages and is able to keep them entertained for quite a while :)! Needless to say that having a show in English was also not a problem. Thank you so much for the wonderful experience Alex and keep on the great work!
  Carlas, Bart & Alexander 🙂


  Door Wim op 3 januari 2016

  Beste Alex
  Vooreerst de beste wensen voor 2016 en moge al je dromen waarheid worden. De kinderen waren vol lof en ikzelf was echt verschoten dat ze zo geboeid konden luisteren. Dieje van ons doet nog altijd het trucje met het elastiekje. Ook het aapje vonden ze allemaal keileuk. Bedankt om tibo zijn zevende verjaardag onvergetelijk te maken.
  Groetjes Pascale, Wim en Tibo


  Door FMC op 21 december 2015

  Hoi Alex,
  Dank voor je act tijdens onze kerstborrel en leuk hoe de website door je gelanceerd werd!

  Bedankt namens het team van FMC


  Door Pascale Prins – De Hypotheker op 25 november 2015

  Hoi Alex,

  Het was een ontzettend leuke show afgelopen zaterdag tijdens ons sinterklaasfeest. Wij van de organisatie hebben heel veel positieve reacties ontvangen van zowel ouders als kindjes. Vooral de interactie met de kinderen was ontzettend leuk. Het is bewonderenswaardig hoe goed jij langdurig de aandacht van de kinderen kan vasthouden. Onze complimenten. Jouw show is echt een aanrader!
  Bedankt, Pascale


  Door Jurga en Rudy op 9 november 2015

  Matthias en zijn klasgenoten hebben erg genoten van de goochelshow op zijn verjaardagsfeestje Ook de workshop was een groot succes. De kinderen zijn fier hun trukjes overal aan het tonen – goochelaars in spe !
  Bedankt en groetjes,
  Jurga en Rudy


  Door Peter en Karina op 27 oktober 2015

  Hoi Alex,

  Dankjewel voor je geweldige show gisteren! Mateo en de kinderen vonden het prachtig en ze hebben erg genoten!Supergeslaagd feest!

  Groetjes,
  Peter en Karina


  Door Sylvia op 12 oktober 2015

  Alex heeft met zijn tafel goochelen een grote groep feestgangers weten te amuseren met zijn trucs! Mijn gasten hebben het er nog steeds over! Helemaal top! Dank je Alex dat je mijn 50 jarige feestje compleet hebt gemaakt!


  Door Coen en Marjolein op 10 oktober 2015

  Hoi Alex,

  Superbedankt voor jouw optrden tijdens onze bruiloft, wij hadden gasten van 2 t/m 90 jaar, en je wist iedereen te verbazen, witte kaarten/ konijnen/ geld…het waren geweldige trucs…Hopelijk zien we je snel nog ergens optreden. groetjes Coen en Marjolein


  Door anouck op 30 september 2015

  We hebben allemaal super genoten van de act
  Hopelijk jij ook.Doei


  Door fam.eekels op 13 augustus 2015

  hoi Alex,

  wij hebben een geweldige familiedag gehad,
  alles was tot in de puntjes geregeld,
  wat een verassing voor de kinderen en natuurlijk ook voor ons
  een goochelaar in ’t bos tijdens de huifkartocht,
  wij hebben genoten!


  Door niels vermeij op 23 juli 2015

  hoi Alex

  Bedankt voor de show die je hebt gegeven tijdens de bonte avond van de huttenbouw in Roelofarendsveen. De kinderen hebben er echt van genoten.

  En echt super dat je onder het opruimen van je eigen spullen nog even als assistent mee wilde doen in de act van een goochelaar in spe .

  Namens de Vakantie Spelen Alkemade
  Niels Vermeij


  Door Hannelore Elst op 20 juni 2015

  Hallo Alex,

  Hartelijk bedankt voor de geweldige goochelshow die jij hebt verzorgd op de Sint Martinusschool in Rucphen. De grote kindershow is een grote hit! De kinderen bleven enthousiast van begin tot eind. Leuk dat er zoveel interactie was en dat kinderen een rol kregen in jouw show. Ook Chico zullen ze niet snel vergeten, wat een geweldige goochelspullen heb jij. Niet alleen de kids waren enorm onder de indruk, wij ook!
  IT WAS MAGIC!

  Hannelore Elst


  Door ERIK op 22 december 2014

  Dag Alex,
  Hartelijk bedankt voor het fantastische entertainment op ons personeelsfeest! Onze medewerkers hebben enkele uren genoten van je verbluffende goochelkunsten.
  Wij wensen je een magisch kerstfeest en een betoverend nieuwjaar!
  Erik Hoebers
  Hotec


  Door Frans van den Nieuwenhuijzen op 21 december 2014

  Beste Alex

  Bedankt Voor je geweldige goochelkunsten , tijdens onze kerstavond van de Rotary Best Oirschot ook al zitten er in deze club allerlei mensen die echt wel weten hoe het in de berekenbare !!! wereld aan toe gaat ,stonden ook zij compleet versteld van jouw kunsten veel succes in je verdere magische werel en geniet van je gezin met deze kerstdagen veel gezondheid en geluk voor jouw en je familie
  Frans van den Nieuwenhuijzen rotary Best /Oirschot


  Door Judith op 15 december 2014

  Beste Alex,

  Ontzettend bedankt voor de leuke middag op de Braderie in Den Haag. De kinderen en ouders hebben vol verbazing naar jouw trucs gekeken! Je hebt jouw optreden onwijs goed aangepast aan de omgeving, petje af.
  Graag tot volgend jaar!

  Groeten, Judith


  Door An en Kristof op 24 november 2014

  Hey Alex,
  De kinderen hebben echt genoten en vonden het super om zelf ook mee te goochelen. Hanne heeft een mega leuk verjaardagsfeestje gehad!
  Bedankt en groetjes van ons allemaal!


  Door John de Nijs op 15 november 2014

  Beste Alex,
  Nogmaals dank je wel dat je bij ons tijdens de KiKa Bingo aanwezig was met je geweldige mooie act voor de aanwezige mensen.
  Zoals je zelf heb kunnen zien dat iedereen geweldig heeft genoten van je optreden.
  Ook namens het hele Polderteam super bedankt en zeker tot een volgende keer weer.
  Groet,
  John de Nijs
  Stichting Dartsforever


  Door Saskia op 27 september 2014

  Hallo Alex,

  Nogmaals hartelijk bedankt voor je show op ons feest.
  We hebben er erg veel leuke reacties op gehad en volgens de kids ben je “gewoon cool” en een beter compliment kun je volgens mij niet krijgen 😉

  Groet martijn en saskia


  Door Rienus en Sonja Leyten op 7 mei 2014

  Hoi Alex
  Bedankt voor de super leuke avond.
  Vol spannende trucs!
  We snappen er nog steeds niets van maar was erg gezellig!
  Een hele leuke show en zeker een aanrader !
  We hopen je snel weer te zien.

  Bedankt namens HET POLDERTEAM GR Rienus en sonja


  Door John de Nijs op 5 mei 2014

  Beste Alex,

  Namens alle vrijwilligers van Dartsforever afgelopen Vrijdag 2 Mei willen we jou bedanken voor de super leuke en gezellige avond die je ons heb bezorgd we hebben geweldig genoten van jou diverse acts ……:-))))
  Nogmaals dank je wel Alex en zeker tot een volgende keer.
  Mvg John de Nijs en alle vrijwilligers

  Plaats een reactie


  *