Wat kost een goochelaar

Wat zijn de prijzen van een goochelaar?

Wat kost een goochelaar

Je wilt na al die positieve recensies ook een feest vol magie en illusie, maar wat kost een goochelaar nu precies? Eigenlijk is dat niet de belangrijkste vraag. Die zou namelijk moeten luiden: wat levert een goochelaar me op? Kijkend naar alle laaiend enthousiaste reacties laat het antwoord zich eenvoudig raden. Ik zet alles op alles om een show met een hoog entertainmentgehalte neer te zetten. Dit laat een onvergetelijke indruk achter bij al je gasten. Een indruk die daarna geassocieerd wordt met jou of jouw bedrijfsnaam. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent? Uiteraard heb je hierbij met een bepaald budget van doen. De kosten voor een goochelaar zijn afhankelijk van diverse factoren.
Ik zet ze hier graag voor je op een rijtje.

Voor welke gelegenheid?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: voor welke gelegenheid wil ik een goochelaar inhuren? De volgende vraag is hoe groot de rol van de goochelaar tijdens deze gelegenheid moet zijn. Laat ik een voorbeeld geven. Stel, je wilt een goochelaar voor je bedrijfsfeest boeken waar je circa 300 gasten verwacht. De gelegenheid is dan duidelijk. Maar wil je dan een avondvullend programma verzorgd hebben, of is de goochelaar een van de verschillende entertainmentvormen op het podium? Dat beïnvloedt logischerwijs het tarief. Een ander voorbeeld. Je gaat trouwen en je wilt graag een goochelaar op je bruiloft. De kosten voor de goochelaar zijn dan afhankelijk van het aantal uur dat je hem of haar wilt boeken. Doorgaans kun je als bruidspaar kiezen uit 1, 2 of zelfs 3 uur.

Van complete podiumshow tot goochelworkshop

Iedere gelegenheid heeft zo zijn eigen aanpak nodig met bijbehorende tarieven. Ook de goochelperformance zelf is hierin bepalend. Wil je bijvoorbeeld een complete goochelshow op het podium of een illusionist a la Hans Klok? Ook het interactieve gehalte tussen goochelaar en publiek, jouw gasten, is van invloed op het tarief. Bijvoorbeeld wanneer je een goochelaar op jouw kerstborrel wilt inhuren, op een beurs of een tafelgoochelaar tijdens een diner. Daarnaast behoren ook goochelworkshops tot de mogelijkheden. Hierin zijn het aantal deelnemers, de duur en de exacte inhoud tariefbepalend.

De goochelaar zelf

Het is duidelijk dat er diverse factoren zijn die de tarieven van een goochelaar beïnvloeden. Samengevat tot nu toe zijn dit het soort gelegenheid, de grootte van de rol die de goochelaar hierin heeft, de inhoud en de mate van het interactieve gehalte. Wanneer je al deze factoren in grote lijnen bepaald hebt, kun je een goochelaar benaderen om hier invulling aan te geven. Maar dan. Het aanbod goochelaars is aanzienlijk en datzelfde geldt voor de diversiteit in de geoffreerde tarieven. Hoe weet je nu of je met een professionele goochelaar van doen hebt? Je wilt natuurlijk geen enkel risico lopen en verzekerd zijn van een weergaloze performance.

Waaraan herken je een kwaliteitsgoochelaar?

Houd er rekening mee dat er momenteel veel hobbygoochelaars actief zijn. Dit zijn semiprofessionele goochelaars die naast hun gewone baan zichzelf ook als goochelaar verhuren. Zij bieden hun goocheldiensten soms aan voor erg lage tarieven, maar daar is dan ook het resultaat naar. Laat goedkoop geen duurkoop zijn. Zoals ik eerder noemde, wil je je gasten een onvergetelijke indruk geven, maar natuurlijk wel een die louter positief is. Let daarom altijd op de recensies over de betreffende goochelaar, evenals de professionaliteit in online foto’s en video’s. Hieruit haal je voldoende informatie om te weten of je met een kwaliteitsgoochelaar van doen hebt.

Kies voor een goochelaar met megaveel ervaring

Het beste kies je voor een goochelaar die hiervan zijn of haar beroep heeft gemaakt. Een professionele goochelaar dus. Daarnaast verdient het mijn aanbeveling een goochelaar te kiezen die megaveel ervaring heeft opgedaan in optredens. Zo weet je zeker dat je 100 procent goochelkwaliteit geleverd krijgt. Bovendien kun je je zorgeloos verlaten op de prijs-kwaliteitverhouding van professionele en ervaren goochelaars. Vraag je je af of je budget wel toereikend is? Geen probleem. De professionele goochelaar doet tegen elk budget een passend voorstel. Kortom, iedereen kan zijn of haar feest laten voorzien van hoogstaande magie en illusie.

Wat kost een goochelaar

Van bruiloft tot bedrijfsfeest en alles er tussenin

Hoewel Alex Buijk kan bogen op lovende reacties van gerenommeerde bedrijven zoals ABN-AMRO, verzorgt hij ook voor particulieren wervelende goochelacts. Zo weet je je kind met de komst van deze magische entertainer tijdens zijn of haar verjaardagsfeestje enorm te verrassen. En wat te denken van een bruiloft of een intiem sfeerfeestje? Want ook in een kleine setting weet Alex Buijk het publiek ademloos te vermaken met magie en illusie. Heb je altijd al willen weten hoe een goocheltruc in elkaar steekt? Dan kun je door Alex Buijk een complete goochelworkshop laten verzorgen. Samen met familie, vrienden of collega’s leer je dan de fijne kneepjes van het vak. Een fantastische ervaring.

Goochelacts op maat

Wil je graag een spectaculair optreden door een magisch entertainer maar twijfel je welke act nu het beste bij je feest past? Geen zorgen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over de ideale invulling. Alex Buijk past zich bijvoorbeeld feilloos aan tot ieder thema feest. Samen bepalen we de goochelacts die jouw happening de ideale sfeer meegeven. Misschien is de setting van jouw feest het meest geschikt voor Alex als tafelgoochelaar. Terwijl hij rondloopt, zal hij zijn magie op de vierkante centimeter aan de aanwezige gasten tonen. Daardoor zijn deze goochelacts zeer geschikt voor kleinere ruimtes.

De magische goochelshow

Naast als tafelgoochelaar, weet Alex Buijk ook als entertainer pur sang de meest spraakmakende goochelshows op te voeren. Zwevende tafels, echte pistolen, niets ontbreekt tijdens deze acts. Samen met de rest van je gezelschap waan je je letterlijk in een wereld vol magie en illusie. Na afloop vraagt iedereen zich af hoe de meesterillusionist dit toch gedaan heeft. Kortom, Alex Buijk staat garant voor een fantastische show voor jong en oud.


De Prijzen

Hoewel het erg lastig is om direct een pris weg te leggen kan ik je wel een voorbeeld schetsen.

Jeugd goochelaar
Kies je voor een jeugd goochelaar dan beginnen de prijzen vanaf €50,00 Je krijgt dan een leuke show maar wees er op voorbereid dat het wel een goochelaar is die net is begonnen en nog niet alle kneepjes van het vak beheerst.

Amateur goochelaar
Bij een amateur goochelaar heb je te maken met iemant die het leuk vind om af te toe eens een showtje weg te geven.
De amateur goochelaar zal zijn kunsten leuk uitvoeren maar is natuurlijk niet te vergelijken met een pro.
Houd rekening dat de amateur goocheaar zijn prijzen berekent vanaf €150,00 houd er rekening mee dat deze goochelaars vaak nog reiskosten berekenen.

Semi proffesionele goochelaar
Je hebt nu te maken met iemand die zijn vak goed verstaat. De goochelaar kost meer dan een amateur omdat deze goochelaar precies weet waar hij mee bezig is. Ookal heeft de semi prof nog een baan naast zijn werk als goochelaar kun je er op vertrouwen dat je een goede goochelaar inhuurd. Houd rekening met prijzen vanaf €300,00 

Proffesionele goochelaar
Nu haal je direct de top in huis. Proffesionele goochelaars treden op als beroeps goochelaars en weten exact hoe ze hun gasten moeten vermaken. Improvisatie is dan ook geen probleem en weten met elke situatie om te gaan. Als je zeker wilt zijn van een geslaagde avond met top entertainment dan wil je natuurlijk gebruik maken van een proffesionele goochelaar. Prijzen beginnen vanaf €395,00 
Proffesionele goochelaars werken zonder reiskosten. Gegarandeerd top entertainment.  


Wil jij weten wat mijn tarieven zijn?

Uiteraard wil jij ook top entertainment op jouw feest.
Vraag mijn tarieven op en wie weet kom ik jouw feest voorzien van een tintje MAGIE