Wat kost een goochelaar?

Vrijblijvend de prijslijst ontvangen?

Lees hieronder alles over prijzen van een goochelaar

Prijzen van een goochelaar voor:

  • Een rondlopende goochelaar ook wel tafelgoochelaar genoemd.
  • Een podiumshow waar bij de goochelaar een centrale act presenteerd compleet met geluid.
  • Een beursgoochelaar die doormiddel van zijn act vele leads binnen haalt voor het bedrijf.
  • Een workshop goochelen waarbij je in de magische keuken een kijkje komt nemem.
  • Een kindershow of juist een goochelaar voor op een klein kinderfeestje.

Tarieven van een goochelaar

Wat kost een goochelaar?

Je wilt graag een goochelaar huren maar je hebt geen idee van wat een goochelaar kost.

Wat kost een goochelaar is dan ook een veel gestelde vraag op google? Ik heb een prijslijst welke je ontvangt door hierboven je naam en emailadres achter te laten, je ontvangt dan een indicatie van mijn tarieven. De exacte prijzen is namelijk erg moeilijk om direct te benoemen. Zo is het sterk afhankelijk om wat voor type optreden het gaat:

  • close-up/tafelgoochelaar
  • beursgoochelaar
  • mentalist
  • illusionist
  • kindergoochelaar.

Gaat het om een optreden van 1, 2 of misschien wel 3 uur.

Wordt de goochelaar geboekt voor een complete goochelshow, of juist voor een kinderfeestje.

Er zijn diverse soorten shows mogelijk en ook biedt goochelaar Alex Buijk complete shows op maat aan. Hoeveel een Goochelaar kost heeft uiteraard ook invloed op de ervaring van de Goochelaar. Wilt u een Goochelaar inhuren die pas net is begonnen? Deze is uiteraard veel goedkoper dan een professionele Goochelaar.

Wat zijn de prijzen van een goochelaar?

Uiteraard kun je bij al mijn collega's ook tarieven op vragen. Lees het onderstaande even door en weet waar je ongeveer rekening mee kan houden.


Tot €100: "De beginnende goochelaar"

Dit zijn Goochelaars die pas begonnen met goochelen of zijn van jongere leeftijd. De beginnende gochelaar is nog volop zich zelf aan het ontwikkelen en probeert zoveel mogelijk uit om te kijken wat zijn stijl is.


€100 tot €300: "De hobby goochelaars" 

Voor deze tarieven kun je hobby Goochelaars inhuren die vaak een jaar of enkele jaren ervaring hebben met optreden. Deze hobby Goochelaars  treden af en toe op. Kinderfeestjes zijn ook te vinden in deze prijscatogorie. Zo blijven de prijzen voor een klein kinderfeestje ook nog interesant.


€300 tot €400: "de semi professionele goochelaar" 

In deze categorie vallen de semi professionele Goochelaars. Je kunt ervan uitgaan dat deze Goochelaars goed zijn in de goochelkunst. Zij zijn zelfvoorzienend en hebben hun spullen op orde. Ook kunnen zij goed improviseren. Doordat deze goochelaar vaak nog een baan naast het goochelen hebben zijn zij niet altijd beschikbaar en hebben daarom minder optredens dan een professional.


€400 tot €850: "de beroeps goochelaar"

Deze tarieven kun je verwachten voor een professionele Close-up/tafelgoochelaar, metalist of beursgoochelaar. Het starttarief begint vaak rond de €400. Wil je deze Goochelaars voor meerdere uren inhuren dan wordt hier een mooie totaal prijs voor gerekend. Deze Goochelaars zijn beroepsmatig aan het optreden. Zij passen zich aan elke situatie aan en kunnen goed improviseren. ze zullen altijd een magische indruk achterlaten bij uw gasten! Het voordeel van een professioneel goochelaar is dat deze GEEN reiskosten berekend.