Page content

article content

7 redenen om een goochelaar te huren voor een bruiloft

Als je gaat trouwen moet er natuurlijk een hoop geregeld worden en heb je veel aan je hoofd. Waarschijnlijk zit je ook vol energie en opwinding en misschien ben je zelfs een beetje gespannen. Ik kan me goed voorstellen dat het huren van een goochelaar dan niet het eerste is waar je aan denkt. Toch is een goochelaar huren op een bruiloft best populair. De laatste jaren word ik ook steeds vaker gevraagd om te goochelen tijdens een bruiloft en ik snap dat wel. Een goochelaar tijdens een receptie of feest in de avond is echt een leuke aanvulling. Ik krijg dan ook de leukste reacties tijdens en na iedere ‘magische’ bruiloft.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Omdat ik nu al een aantal jaren goochel tijdens bruiloften en trouwrecepties denk ik dat ik uit ervaring wel een aantal goede redenen kan geven waarom het huren van een goochelaar voor een bruiloft een fantastisch idee is. Was het idee nog niet bij je opgekomen, dan is het misschien toch iets om te overwegen. Lees mijn ervaringen eens en je zult vast begrijpen waarom ik vaak zulke fijne reacties krijg van zowel gasten als bruidsparen. De combinatie bruiloft – goochelaar is gewoon een hele goede.

Goochelaar op bruiloft

1. Een goochelaar vult de ‘gaten’ op in het programma

Tijdens jullie bruiloft hebben jullie vast en zeker verschillende pauzes ingelast gedurende de dag. Tussen de ceremonie en het avondeten bijvoorbeeld, tijdens jullie fotosessie, het fotograferen van de gasten of tussen het diner en jullie bruiloftsfeest door. Vaak staan jullie gasten dan te wachten tot het volgende deel van de dag begint. Op zulke momenten is een goochelaar een welkome afleiding. Hij wandelt van groepje naar groepje en vermaakt jullie gasten met korte acts en adembenemende magie.

2. Een goochelaar maakt contact

Eén ding is zeker: een goochelaar zorgt er altijd voor dat jullie gasten met elkaar aan de praat raken. Als ze vlak voor hun neus iets onmogelijks hebben gezien willen ze dat met iemand bespreken. Vaak ontstaat er dan een domino-effect in communicatie binnen het gezelschap en dat leidt tot de volgende reden waarom het leuk is een goochelaar te boeken voor jouw bruiloft.

3. Een goochelaar fungeert als ijsbreker

Een goochelaar zorgt ervoor dat zelfs mensen die elkaar helemaal niet kennen met elkaar aan de praat raken. Op de meeste bruiloften worden veel gasten uitgenodigd, van beide zijden van de families. Vaak kennen die gasten elkaar niet of zijn ze niet echt vertrouwd met elkaar. Met mijn magische trucs zorg ik er graag voor dat de kloof tussen hen verdwijnt en er een gezellige babbel ontstaat tussen vreemden of onbekenden.

Goochelaar op bruiloft

4. Een goochelaar zorgt voor sfeer

Eén van de leuke dingen aan het optreden op bruiloften vind ik toch wel dat iedereen er vrolijk is. Alle gasten en natuurlijk ook het bruidspaar zijn in de stemming voor een geweldige dag en mijn magische geheimen dragen altijd extra bij aan die feeststemming. Vaak is er in mijn buurt veel gezelligheid: geroezemoes, verbaasd gelach en applaus volgen mij vaak door de kamer en dat zorgt voor een fijne sfeer.

5. Een goochelaar valt niet teveel op

Een goochelaar op een bruiloft trekt aandacht, maar niet teveel. Hij mengt zich als het ware onder de gasten en bezit “toevallig” een paar magische vaardigheden. Ik loop ook gewoon tussen jullie gasten door, of ze zich nu binnen of buiten bevinden. Of je mij nu laat optreden tijdens een receptie, een feestavond of een ander onderdeel van jullie bruiloft, ik ben dus nooit opvallend aanwezig. Mijn magie kan prima een leuke rol spelen tijdens jullie bruiloft zonder te domineren of centraal te staan. Daarom werkt een goochelaar ook altijd goed op een bruiloft.

6. Een goochelaar biedt alles

Een professionele goochelaar is niet alleen goed in zijn magische trucs, hij is ook een geweldige entertainer. Daarom worden jullie gasten niet alleen vermaakt door mijn leuke goochelacts maar ook door het feit dat ze echt betrokken worden bij mijn trucs. Dat is voor jullie gasten onbetaalbaar en dat is natuurlijk precies wat jullie willen op jullie bruiloft!

Goochelaar op bruiloft

7. Een goede goochelaar is uniek

Iedereen heeft wel eens een goochelaar gezien, maar weinig mensen kunnen vertellen dat ze met hun neus bovenop een goochelact hebben gestaan. Natuurlijk zullen ook jullie gasten proberen achter het geheim van mijn goocheltrucs te komen en daardoor zal ik een onuitwisbare indruk maken op jullie gasten. Hun nieuwsgierigheid en verbazing zal hen gedurende de dag zeker bijblijven en zelfs de dag erna denken ze eraan terug. Zo zal jullie bruiloft mede dankzij mijn goochel acts een onuitwisbare indruk maken.

Wil jij jullie bruiloft ook een magisch effect geven? Neem dan contact met me op en we bespreken de mogelijkheden. Ik adviseer je wel om er vroeg bij te zijn om teleurstelling te voorkomen. De vraag naar een goede goochelaar tijdens bruiloften wordt steeds hoger.

Ook benieuwd wat Alex Buijk voor je kan betekenen op jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Comment Section

0 reacties op “7 redenen om een goochelaar te huren voor een bruiloft

Plaats een reactie


*