Goochelaar in Lelystad huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Lelystad huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Lelystad.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Lelystad inhuren? Boek Alex Buijk

Hoe kan je goed voor je gasten zorgen.

Het is elk jaar weer een groot feest. Het leven is een groot feest en je viert je verjaardag daarom elk jaar uitgebreid. Een jaartje ouder worden is een reden voor een feestje. Je kan er niet vanuit gaan dat je zomaar een jaartje ouder wordt, het is iets waar je dankbaar voor bent. Gezond en gelukkig blijven is niet vanzelfsprekend. Als je lekker in je vel zit en het goed met je gaat is het heerlijk om deze prestatie te vieren met je vrienden en familie. Elk jaar nodig je meer mensen uit. Je ontmoet nieuwe vrienden en krijgt een goede band met nieuwe collega’s. Als je alle namen opschrijft denk je dat je maar dertig mensen uitnodigt maar dit blijken er al altijd meer te zijn. Als je die ene nieuwe collega uitnodigt moet je de andere natuurlijk ook uitnodigen. Zo blijft je gastenlijst maar groeien en voor je het weet heb je veel meer mensen uitgenodigd dan de bedoeling was. Je kijkt dan vol ongeloof naar de gigantische gastenlijst en vraagt je ernstig af hoe je alle gasten nu een leuke avond kan bezorgen.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Lelystad huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Lelystad?

Hoe zorg je grote voor een grote groep?

Persoonlijk contact vind je belangrijk. Je maakt tijd vrij voor je goede vrienden en drinkt graag een drankje met collega’s. Na het werk vind je het belangrijk om met collega’s te ontspannen en elkaar wat beter te leren kennen. Hierdoor ben je meer op je gemak op je werk en weten collega’s ook wat er in je leven omgaat. Soms kan je elkaar dan wat beter begrijpen en elkaar helpen als het nodig is. Je bent gek op een gezellig praatje en geniet ervan om met anderen bij te kletsen. Voor je feest weet je niet zo goed hoe je iedereen evenveel aandacht kan geven, dit vind je maar lastig.

Goochelaar in Lelystad huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Maak het niet zo moeilijk

Heb je veel vrije tijd dan is het heel simpel. Maak met iedereen een praatje en verdeel je aandacht. Maar als er een grote groep op je feest is dan is dit wel erg lastig. Het verdelen van je aandacht is dan praktisch gezien onmogelijk Als je zelf nog wil genieten van je eigen avond is het belangrijk om jezelf een vrije avond te geven.

Misschien denk je erover om met iedereen even kort bij te praten maar dat is niet wie je bent. Je maakt graag tijd voor een goed gesprek. Dit is echt niet mogelijk als er veel mensen zijn. Je hebt niet alle tijd om goed te luisteren en een goed gesprek te voeren. Dit is niet hoe je bent en daarom is het nodig dat je andere opties overweegt. Want je hoeft het niet zo moeilijk te maken voor jezelf.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Lelystad huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

De juiste planning gebruiken

Als er meer mensen komen dan je in gedachte had is het tijd om na te denken over je planning. Als je alles alleen gaat doen komt er veel op je af. Als je het belangrijk vindt om zelf ook te genieten is het geen goed idee om alles zelf te doen. Je wilt toch ook een ontspannen avond? Maak gebruik van een aantal goede hulptroepen en stel een geweldig programma samen voor je feest.

Laat iemand anders rondgaan met hapjes en drankjes zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Schakel daarnaast ook nog een entertainer die je gasten vermaakt, dit is leuk voor al je gasten. Hierdoor zal iedereen genieten van de avond. Door de goochelaar in Lelystad uit te nodigen maak je gebruik van een geweldige show op het podium. Deze goochelaar in Lelystad werkt graag met grote groepen en zorgt ervoor dat je gasten zich prima vermaken. Als je gebruik wil maken van een geweldige goochelshow neem dan contact op met de goochelaar in Lelystad. De voorstelling is niet alleen super hilarisch maar is daarnaast ook vol met magische en onvoorstelbare trucjes.

         Goed voor je gasten zorgen doe je niet alleen

Wil je zeker weten dat je gasten een leuke avond hebben? Dan weet je dat het niet nodig is om alles zelf te doen. Schakel zoveel mogelijk hulp in omdat het niet nodig is om het allemaal zelf te doen. Neem dus zo snel mogelijk contact op voor meer informatie.

 

Boek een Goochelaar op jouw event in Lelystad!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Flevoland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Lelystad

Info en boekingen